Kaksi henkilöä kuoli yöllisessä onnettomuudessa – autoissa oli turmahetkellä kymmenen ihmistä

Liikenneonnettomuus tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä Porvoossa. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi on kiinnostunut onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista.

KUOLEMANTUOTTAMUS Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka perjantain ja lauantain välisenä yönä Porvoossa tapahtui kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi henkilöä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Liikenneonnettomuus tapahtui Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä. Molemmat menehtyneistä olivat samassa autossa. Myös yksi henkilö loukkaantui vakavasti sekä useita henkilöitä loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen henkilöä. Pelastuslaitoksen mukaan toisessa autossa oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista kolme auton takakontissa. Toisessa onnettomuusautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja.

– Poliisi on kuullut alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa, ja poliisi epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista, rikoskomisario Krista Vallila sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja rikosnimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä. Poliisi on kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös: Hurjastelijoilla nopeutta 177 km/h – poliisi pysäytti moottoritiellä kilpaa ajaneet 17-vuotiaat serkukset

Kommentoi Facebookissa