Kaksi miestä löytyi hukkuneena – toinen vainaja on poliisille tuntematon

Poliisi selvittää asioita kuolemansyyn tutkintoina. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisi pyytää tietoja tuntemattoman miehen tunnistamiseksi sekä havaintoja miehen liikkumisesta.

HUKKUNEET Itä-Suomen poliisi kertoo, että perjantaina Kyyvedelle kalastamaan lähtenyt mies on löytynyt hukkuneena lauantaina. Haukivuorelaisen 55-vuotiaan miehen vaimo ilmoitti hätäkeskukseen, kun mies ei ollut palannut kotiin iltapimeään mennessä.

Etsintätehtävälle hälytetty Haukivuoren pelastusaseman veneyksikkö löysi miehen käyttämän veneen Riuttasaaren pohjoisrannasta hieman ennen puolta yötä, mutta miestä ei tavattu. Poliisi jatkoi etsintää läpi yön tarkastaen veneen löytöpaikan lähisaaria poliisikoiran avulla, mutta tuloksetta.

Aamun valjettua puolustusvoimien helikopteri liittyi mukaan etsintään ja hieman klo 6.30 jälkeen helikopterin miehistö havaitsi miehen hukkuneena noin 200 metrin etäisyydeltä veneen löytöpaikasta. Asiassa ei epäillä rikosta. Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.

Lounais-Suomen poliisi puolestaan ilmoittaa, että Salosta Salonjoen varrelta löytyi tuntematon vainaja. Poliisille ilmoitettiin perjantaina 9.9 klo 12.41 aikaan, että Salonjoen varrella Rummunlyöjänkadun ja Meritalonkadun läheltä löytyi hukkuneena mieshenkilö, jonka henkilöllisyys ei ole tiedossa.

Ohikulkija teki havainnon rantavedessä makaavasta miehestä. Hukkunut on noin 40-50-vuotias normaalivartaloinen mies, kalju ja yllään farkut, maastokuvioinen Adidas-merkkinen t-paita ja tumma huppari. Poliisi pyytää tietoja miehen tunnistamiseksi sekä havaintoja miehen liikkumisesta. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä.

Tiedot ja havainnot miehestä voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 050-456 2105 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lue myös: Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö – poliisi pyytää havaintoja

Kommentoi Facebookissa