Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö – poliisi pyytää havaintoja

Selvittääkseen tapahtumien kulun poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa. (Kuvituskuva Poliisi)

Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat kalastamassa, kun veneen potkuri sotkeutui rysään.

HUKKUMINEN Oulun poliisi kertoo, että Pyhäjärvellä Hietasaaren kaakkoispuolelta löytyi hukkunut mies keskiviikkoaamuna 3. elokuuta. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta.

Keskiviikkoaamuna puoli kahdeksan aikaan sivullinen henkilö ilmoitti hätäkeskukseen pulpettimallisesta veneestä. Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö. Vainaja oli paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies. Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Eräs silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä kello 15 aikaan.

Selvittääkseen tapahtumien kulun poliisi pyytää muita mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa. Havainnot mainitusta venekunnasta ja sen liikkeistä voi ilmoittaa soittamalla puhelinnumeroon 0295 416 194 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Lue myös: Kaksi veneellä liikkunutta miestä joutui veden varaan – vain toinen pelastautui uimalla saareen

Kommentoi Facebookissa