Kemijoella etsitään kadonnutta kalastajaa – vene kalansaaliineen löytyi ajelehtimasta

Kadonneen henkilön vihreä soutuvene, jossa on pieni perämoottori, tavattiin Kemijoesta Javarussaaren eteläpuolella. (Kuva Poliisi)

Kadonneella on mahdollisesti ollut yllään maastopuku ja lippalakki sekä mukanaan Nokia-puhelin.

ETSINTÄ Lapin poliisi etsii Kemijärvellä 73-vuotiasta paikallista mieshenkilöä. Viimeinen havainto miehestä on maanantailta, jolloin hän on kertonut puhelimitse naapurilleen olevansa kalastelemassa ahvenia.

Tämän jälkeen mieheen ei ole saatu yhteyttä. Kadonneen henkilön vihreä soutuvene, jossa on pieni perämoottori, tavattiin kalansaaliineen tiistaina iltapäivällä ajelehtimasta Kemijoesta Javarussaaren eteläpuolelta. Kyseessä oleva vene on vihreä, 5,5 metriä pitkä Naarman 550 S -lasikuituvene. Veneessä oli löytöhetkellä Suzuki-merkkinen perämoottori ja kalastusvälineitä.

Etsintöjä tehdään maastossa ja vesistössä Kemijärvellä Vuostimon kylän suunnalla. Etsinnöissä käytetään koiria, droonia sekä poliisin ja pelastuslaitoksen veneitä. Kadonneella on mahdollisesti ollut yllään maastopuku ja lippalakki sekä mukanaan Nokia-puhelin.

Mahdolliset havainnot tuntomerkkeihin sopivasta kadonneesta kalastajasta tai maanantain ja tiistain aikana Kemijoella ajelehtineesta veneestä pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Lue myös: Veneessä oli päihtynyt mies ja veneen vieressä hukkunut henkilö – poliisi pyytää havaintoja

Kommentoi Facebookissa