Kaksi nuorta menehtyi henkilöauton ja rekan välisessä liikenneonnettomuudessa – toinen nuorista matkusti tavaratilassa

Hätäkeskukseen ilmoitettiin klo 22.50 yhdistelmäajoneuvon ja henkilöauton välisestä liikenneonnettomuudesta. (Kuvituskuva Poliisi)

Liikenneonnettomuuden toinen osapuoli oli täysperävaunullinen yhdistelmäajoneuvo.

ONNETTOMUUS Turussa Aerotiellä tapahtui 3.6.2022 henkilöauton ja rekan välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena kaksi nuorta menehtyi. Hätäkeskukseen ilmoitettiin klo 22.50 yhdistelmäajoneuvon ja henkilöauton välisestä liikenneonnettomuudesta. Onnettomuudesta ilmoitti auton kyydissä matkustajana ollut henkilö.

Paikalla osallisten kertomana selvisi, että henkilöauton kyydissä oli ollut kuusi nuorta. Yksi nuorista oli matkustanut henkilöauton tavaratilassa. Henkilöauto oli tullut Aerotietä pitkin lentoaseman suunnasta. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan vasemmalle kaartuvalla tien osuudella sillä seurauksella, että auton peräosa oli lähtenyt luisuun ja ajoneuvo oli törmännyt vastaantulleen täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan.

Törmäyksen seurauksena ajoneuvossa takapenkillä matkustajana ollut vuonna 2005 syntynyt nuori nainen ja tavaratilassa matkustanut vuonna 2005 syntynyt nuori mies menehtyivät. Alkoholillla ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Henkilöauton vuonna 2004 syntynyttä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Lue myös: Juopunut nainen törmäsi henkilöautolla kaivinkoneeseen – matkustajana ollut mies menehtyi

Kommentoi Facebookissa