Kauppakeskuksiin kohdistunut useita uhkauksia – älä jaa niitä eteenpäin sosiaalisessa mediassa

Poliisi varautui uhkaukseen monin tavoin ja suoritti erilaisia toimenpiteitä.

Poliisi varautui uhkaukseen monin tavoin ja suoritti erilaisia toimenpiteitä. (Kuva AOP)

Poliisi selvitteli viikonloppuna Oulussa kauppakeskus Valkeaan kohdistunutta uhkausta.

UHKAUS Oulun poliisi on selvitellyt ja tutkinut kauppakeskus Valkeaan kohdistunutta uhkausta. Perjantaina tullut uhkaus oli kohdistettu sunnuntaille 12.5.2019. Uhkaus tehtiin Tor-verkossa, josta se poistui myöhemmin.

Poliisi varautui uhkaukseen monin tavoin ja suoritti erilaisia toimenpiteitä, muun muassa tarkistuksia. Kauppakeskuksessa ei sunnuntain aikana havaittu mitään tavallisuudesta poikkeavaa ja se oli avoinna normaalisti. Kyseessä oli jo toinen kauppakeskukseen lyhyen ajan sisällä kohdistettu uhkaus, esitutkinnat ovat kesken molempien uhkausten osalta.

Poliisi haluaa muistuttaa, että jos havaitsee uhkauksen verkossa, siitä tulisi ilmoittaa poliisille ja tallentaa uhkaus esimerkiksi kuvankaappauksena. Älä jaa uhkausta eteenpäin sosiaalisessa mediassa tai muutoin verkossa. Jos poliisi on ottanut kantaa uhkaukseen sosiaalisen median kanavissa tai tiedotteessa, voit luottaa asian olevan poliisin tiedossa ja hoidossa.

Kauppakeskus Omenaan kohdistunut aikaisempi uhkaus on jo selvitetty. Pienetkin vihjeet nyt tutkittavien uhkausten tekijästä voi lähettää Oulun poliisin vihjesähköpostiin, vihjeet.oulu@poliisi.fi

Lue myös: Kauppakeskus Isoa Omenaa uhannut mies myönsi teon – suuttui hävittyään uhkapelissä suuren summan

Kommentoi Facebookissa