Keskusrikospoliisin etsintälistalla ollut vanki jäi kiinni – poliisi kiittää yleisövihjeistä

Muista etsityimpien listalla olevista henkilöistä kaivataan edelleen tietoa.

Muista etsityimpien listalla olevista henkilöistä kaivataan edelleen tietoa. (Kuva Fotolia)

Yksi Suomen kansainvälisesti etsityimmistä henkilöistä on jäänyt kiinni Mänttä-Vilppulassa.

POLIISI Poliisi on ottanut kiinni henkilön, joka oli Keskusrikospoliisin Suomen kansainvälisesti etsityimpien listalla. Lista julkaistiin heinäkuun alussa ja sen tarkoitus on täydentää Europolin ja Interpolin julkisilla sivuilla esitettyjen etsintäkuulutettujen henkilöiden listoja kansallisesti.

Listalla ollut Seppo Allan Valfrid Lindeman saatiin kiinni useiden yleisövihjeiden perusteella Mänttä-Vilppulassa 20. heinäkuuta. Kiinnioton teki Sisä-Suomen poliisilaitos ja se sujui rauhallisesti.

Lindeman oli etsintäkuulutettu, koska hän jätti palaamatta poistumisluvaltaan Satakunnan vankilaan, jossa hänellä on tuomiota jäljellä kolme vuotta ja kolme kuukautta. Lindemanin syntilistalta löytyvät tappo, pahoinpitely, laiton uhkaus ja väärän henkilötiedon antaminen.

KRP kiittää Sisä-Suomen poliisia yhteistyöstä kiinnioton suhteen ja yleisöä Lindemania koskevista vihjeistä. Muista etsityimpien listalla olevista henkilöistä kaivataan edelleen tietoa sähköpostiosoitteeseen wanted.krp@poliisi.fi tai numeroon 050 440 1800.

  • Keskusrikospoliisin kesän 2017 etsityimmät henkilöt löydät tästä.

Kommentoi Facebookissa