Kohuräppäri syytteessä nyt Tampereella – potki maassa maannutta miestä päähän

Milan Jaffin musiikkivideoita on nähtävillä sosiaalisen median kanavilla. (Kuvakaappaus YouTube)

Jotta tekijästä ei jäisi epäselvyyttä, Milan Jaff kuvasi tekemänsä pahoinpitelyn.

PAHOINPITELY Helsinkiläisen väkivaltaisen katujengin johtajaksi sanottu kohuräppäri Milan Jaff, 21, on syytteessä Tampereella muun muassa pahoinpitelyistä. Syytteen mukaan Jaff oli potkinut miestä päähän ja kuvannut tekonsa.

Milan Jaff on viime aikoina ollut julkisuudessa useiden raakojen väkivallantekojen takia. Räppäriä epäillään pahoinpitelyistä, raiskauksista ja jopa murhan yrityksestä. Epäillään myös, että Jaffin johtama katujengi suunnitteli hyökkäystä Helsingin Kaivohuoneelle, mutta se onnistuttiin estämään.

Nyt Jaff on syytteessä Tampereella. Syytteen mukaan hän tammikuussa 2020 anasti erään miehen lompakon, jossa oli muun muassa pankkikortti, henkilökortti sekä kymmenen euroa rahaa. Lompakon omistajan Jaff pahoinpiteli potkimalla maassa maannutta miestä päähän. Jotta tekijästä ei jäisi epäselvyyttä, Jaff kuvasi tekemänsä pahoinpitelyn.

Samana päivänä Jaff pahoinpiteli toisenkin miehen muun muassa potkimalla häntä ylävartaloon. Väkivalta aiheutti uhrille ilmarinnan sekä ruhjeita poskeen ja muualle kehoon. Tämänkin teon Jaff kuvasi.

Irakin kurdialueelta Suomeen saapunut Milan Jaff on jonkinlainen gangsta-rapin johtohahmo. Tosin gangsta ei taida kovin tuottoisa taiteen laji olla. Pari vuotta sitten Jaff tienasi räpillään muutaman satasen ja sai siitäkin ison osan takaisin veronpalautuksena. Sen jälkeen tulopuoli on näyttänyt pelkkää nollaa. Katujengin keulahahmo on elänyt Kelan tuella.

Tampereella syyttäjä vaati Jaffille ehdollista vankeustuomiota sekä valvontaa, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Ehdollisen vaatimus on muodollisuus. Milan Jaff on vankeudessa tuomittuna muista väkivallanteoista.

Tampereen tapauksessakin noudatetaan tuomiossa paljousalennusta. Kun samaan aikaan tekee useita rikoksia, kaikki rangaistukset voi sovittaa samalla tuomiolla.

Lue myös: Katujengien väkivaltarikoksia syyteharkintaan – ampumisia, pahoinpitelyitä ja suunnitelma hyökätä ravintolaan

Kommentoi Facebookissa