Kolme poikaa meni parkkihalliin – jauhesammuttimilla vahingoitettiin ainakin sataa autoa

Poliisi pyytää niitä ajoneuvon omistajia, joiden auto on sotkeutunut tai vaurioitunut, ottamaan yhteyttä poliisiin. (Kuvituskuva Fotolia)

Autot olivat Tampereella Kalevantien varressa Technopolisin parkkihallissa.

VAHINGONTEKO Ainakin noin sataa autoa epäillään vahingoitetun Tampereella Technopolisin parkkihallissa tyhjentämällä jauhesammuttimia parkkihallin useassa eri kerroksessa eilen maanantaina aamupäivästä kello 11.00 ja 11.45 välisenä aikana.

Ennen tekoa on havaittu kolmen pojan seurueen menneen sisälle parkkihalliin. Poliisi pyytää mahdollisesta tekijäseurueesta tai muista mahdollisista epäillyistä havaintoja tapahtuma-aikaan paikalta tai sen läheisyydestä. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja selvittää epäiltyjen henkilöllisyyttä ja tarkempaa tapahtumakulkua.

Poliisi pyytää niitä ajoneuvon omistajia, joiden auto on sotkeutunut tai vaurioitunut tapahtuma-aikaan parkkihallissa, ottamaan yhteyttä poliisiin, rikosasian tutkijaan sähköpostilla marleena.ehtamo(at)poliisi.fi tai tekemään asiasta sähköisen rikosilmoituksen maininnalla ”Technopolis”. Poliisi pyytää omistajia kuvaamaan auton vahingot ennen pesua. Vahingoitetun auton rekisteritunnus on muistettava mainita.

Myös havainnot pyydetään samaan sähköpostiin.

Lue myös: Aina ei pysäköintipaikkoja ole tarpeeksi – mitkä ovat pakottavia syitä pysäyttää jalkakäytävälle?

Kommentoi Facebookissa