Kolmesta murhan yrityksestä epäilty mies vangittiin – kyseessä kosovolaistaustainen rakennusalan yrittäjä

Miestä epäillään todennäköisin syin kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta.

Miestä epäillään todennäköisin syin kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. (Kuva Fotolia)

Rakennustyöntekijän keltaisiin liiveihin pukeutunut epäilty oli ampunut useita laukauksia.

AMPUMISTAPAUS Helsingin käräjäoikeus on vanginnut Kampissa tiistaina 23.7.2019 tapahtuneesta ammuskelusta epäillyn 32-vuotiaan miehen.

Miestä epäillään todennäköisin syin kolmesta murhan yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Käräjäoikeus määritti syytteen nostamisen määräpäiväksi 7.10.2019.

– Poliisi jatkaa esitutkintaa. Tässä vaiheessa meneillään olevasta esitutkinnasta ei ole muuta kerrottavaa, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Silminnäkijät kertovat valkoisella pakettiautolla liikkeellä olleen syytetyn törmänneen ensin tahallaan pienempään, punaiseen henkilöautoon. Sen jälkeen rakennustyöntekijän keltaisiin liiveihin pukeutunut epäilty oli noussut pakettiautosta ja ampunut useita laukauksia toisessa autossa olleita kohti.

Kaksi henkilöä loukkaantui, kolmas uhri oli aivan toisen uhrin vieressä, mutta luoti ei osunut häneen. Kaikki kolme asianomistajaa ovat syntyneet 1990-luvulla ja tuntevat ampujan.

Mediatietojen mukaan ampuja on kosovolaistaustainen mies, jolla oli oma rakennusalan yritys. Miehellä on velkoja ulosotossa ja hän itse oli joutunut jokin aika sitten pahoinpitelyn kohteeksi.

Lue myös: Poliisi epäilee 32-vuotiasta ampujaa kolmesta murhan yrityksestä – ”Kyseessä on keskinäinen välienselvittely”

Kommentoi Facebookissa