Kotihälytystehtävällä ollutta poliisipartiota kohti ammuttiin – humalainen mies otettiin kiinni

Poliisi etsi ja paikallisti vuonna 1985 syntyneen paikkakuntalaisen mieshenkilön kotiosoitteeseensa.

Poliisi etsi ja paikallisti vuonna 1985 syntyneen paikkakuntalaisen mieshenkilön kotiosoitteeseensa. (Kuva AOP)

Poliisipartio vetäytyi paikalta ja kutsui lisävoimia, kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

KOTIHÄLYTYS Poliisi sai kotihälytystehtävän lauantaina 27.10.2018 klo 23.09 Iisalmen Sopenkylään yksityisasuntoon. Poliisipartion saapuessa paikalle poliisia kohti ammuttiin pitkäpiippuisella aseella yleisellä tiealueella. Poliisit eivät loukkaantuneet tilanteessa.

Poliisipartio vetäytyi paikalta ja kutsui lisävoimia tavoitteena varmistaa se, ettei ampuma-aseella uhanneesta henkilöstä aiheutuisi vaaraa sivullisille henkilöille.

Poliisi etsi ja paikallisti 1985 syntyneen paikkakuntalaisen mieshenkilön kotiosoitteeseensa. Mies otettiin kiinni asunnon ulkopuolelta sunnuntaiyön puolella klo 1.14. Kiinniottotilanne sujui rauhallisesti, mieshenkilö totteli poliisin käskytystä. Henkilö oli päihtynyt ja tilanne ei aiheuttanut vaaraa sivullisille.

Poliisi on suorittanut tapahtumien selvittelyä teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluilla. Tällä hetkellä juttukokonaisuudessa rikosnimikkeinä ovat murhan yritys, virkamiehen vastustaminen, pahoinpitely, laiton uhkaus, törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Rikosnimikkeet täsmentyvät tutkinnan edetessä.

Lue myös: Poliisipartiota uhattiin aseella kotihälytyksessä – poliisi ampui miestä jalkaan

Kommentoi Facebookissa