Koululaiset uhkailivat teräaseella jopa opettajaa – kaksi välikohtausta samana päivänä Porissa

Kaikki osalliset ovat alaikäisiä, koulupäivä on jatkunut normaalisti, eikä tapahtumista ole aiheutunut vaaraa yleisölle.

Kaikki osalliset ovat alaikäisiä, koulupäivä on jatkunut normaalisti, eikä tapahtumista ole aiheutunut vaaraa yleisölle. (Kuvituskuva Fotolia)

Tapahtumat eivät liity toisiinsa ja alaikäiset uhkailijat ovat viranomaisten huostassa.

UHKAILU Lounais-Suomen poliisi tiedottaa, että Porissa on tänään tapahtunut kahdessa eri koulussa kaksi eri tapahtumaa, joissa teräaseella on uhattu.

Porin Noormarkussa, Museotiellä olevassa koulussa oppilas uhkasi opettajaa teräaseella aamulla kello 08.00 jälkeen. Tapahtuma sai alkunsa kahden oppilaan välisestä riidasta, jota rauhoittamaan mennyttä opettajaa uhattiin teräaseella. Opettaja oli saanut uhkailevan koululaisen hallintaan ennen poliisin saapumista.

Porin keskustassa, Cygnaeuksen koulun alueella, aamupäivällä kello 10.00 jälkeen toisen koulun oppilas uhkasi suusanallisesti ja teräaseella verkkoaidan takaa välitunnilla ollutta koululaista. Tekoon epäilty oli poistunut paikalta uhkaamisen jälkeen ja poliisi tavoitti hänet myöhemmin toisaalta.

Tapahtumat eivät liity toisiinsa, henkilövahinkoa ei ole aiheutunut ja uhkailijat ovat viranomaisten huostassa. Kaikki osalliset ovat alaikäisiä, koulupäivä on jatkunut normaalisti, eikä tapahtumista ole aiheutunut vaaraa yleisölle.

Tapaukset ovat poliisin tutkinnassa ja poliisi tekee yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhoitoviranomaisten kanssa.

Kommentoi Facebookissa