Kuilun partaalta taisteluvoittoon – Kontinen ja Peers jo Wimbledonin välierässä!

John Peers ja Henri Kontinen jatkavat vahvasti Wimbledonin turnausta.

John Peers ja Henri Kontinen jatkavat vahvasti Wimbledonin turnausta. (Kuva AOP)

Vastustajilla oli ratkaisuhetkillä jopa kolme peräkkäistä murtopalloa.

URHEILU Suomalainen tennisässä ja maailmanlistan ykkönen Henri Kontinen jatkaa voitokkaana yhdessä australialaisparinsa John Peersin kanssa Wimbledonin nelinpelissä. Parivaljakko nousi turnauksessa jo välieriin eli neljän parhaan joukkoon.

Tiukassa puolivälieräottelussa vastassa olivat Uuden-Seelannin Michael Venus ja Yhdysvaltojen Ryan Harrison. Ottelu aloitettiin jo eilen, muuta se jouduttiin keskeyttämään kolmannessa erässä vesisateen johdosta. Siihen mennessä Kontinen ja Peers olivat voittaneet ensimmäisen erän, mutta hävinneet toisen.

Kun ottelu aloitettiin tänään uudelleen, Kontinen ja Peers hävisivät kolmannen erän. Neljännessä erässä vastustajilla oli ratkaisuhetkillä jopa kolme peräkkäistä murtopalloa Kontisen syöttäessä, mutta suomalainen kokosi itsensä erinomaisesti. Peräti kolme erää venyi aina katkaisupeliin asti.

Lopulta ottelu päättyi Henri Kontisen ja John Peersin voittoon luvuin 6–4, 6–7, 6–7, 7–6, 6–1. Turnauksen ykkössijoitettu pari kohtaa neljänneksi sijoitetut Puolan Lukasz Kubotin ja Brasilian Marcelo Melon välierässä.

Kommentoi Facebookissa