KuPSille paha tappio – VPS:n hurja voittoputki se vain jatkuu

Kuva: Fotolia

Kuva Fotolia

VPS otti jo 11. perättäisen voittonsa kaadettuaan KuPSin maalein 2-0.

JALKAPALLO Vaasan Palloseura nappasi Veikkausliigassa jo 11. perättäisen voittonsa kaadettuaan sunnuntaina Kuopiossa paikallisen palloseuran maalein 2-0. KuPSin mestaruushaaveiden kannalta tappio VPS:lle oli paha takaisku.

Peter Michael oli jälleen liekeissä. Hän viimeisteli VPS:n molemmat maalit.

Michael on tehnyt seitsemässä edellisessä liigaottelussa yhdeksän maalia. Koko kaudella hän on osunut 12 kertaa Veikkausliigassa.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela katsoi pelisuunnitelmansa onnistuneen.

– Kykenimme käyttämään paljon wingbackejamme, ja laidoilla tilaa löytyi koko ajan. KuPS ei oikeastaan saanutkaan heitä missään vaiheessa kiinni, Nuorela kommentoi VPS:n nettisivujen mukaan.

Nuorela katsoi, että toisella puoliajalla VPS olisi voinut pelata paremminkin,

– Toisella jaksolla kontrollimme hieman hävisi pelistämme. Meidän olisi pitänyt olla parempia omassa pallollisessa pelaamisessamme, vaikka puolustaminen toimikin edelleen todella hyvin. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan ole hirveästi valittamista, ja meidän täytyy olla tyytyväisiä.

KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara tarjosi armottoman analyysin joukkueensa esityksestä.

– Ekalla jaksolla oltiin välissä, oltiin niin henkisesti kuin myös pelillisesti välissä. Ei oikein päästy mihinkään kiinni ja etäisyydet kasvoivat. Ei oikein näytetty mitenkään joukkueelta, hän linjasi seuran verkkosivuilla.

Honkavaaralta tiedusteltiin myös siitä, onko kokoonpanoon luvassa muutoksia seuraavaan taistoon.

– Kyllä minä haluan ajatella, että meillä joka viikko kilpaillaan ja katsotaan, ketkä on vireessä. On tietysti henkisesti haastavaa pelaajille vaihtopenkillä odottaa omaa vuoroaan, mutta se on myös joukkuepelissä todella tärkeä rooli. Totta kai tallaisen pelin jälkeen paikat menevät tietyllä tavalla uudestaan jakoon, avasi Honkavaara.

Lauantaina FC Interin voittanut HJK johtaa sarjaa yhä neljän pisteen erolla toisena olevaan KuPSiin. Kolmanneksi noussut VPS on kahdeksan pistettä HJK:ta perässä.

Kaudesta on pelaamatta neljä ottelukierrosta.

Lue myös: Carlos Sainz voittoon – Max Verstappenin putki ohi

Kommentoi Facebookissa