Läheiset ja poliisi etsivät kadonnutta naista – aviomies yritti siirtää jätesäkkiin käärittyä ruumista autoon

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Ullanlinnassa Helsingissä. (Kuvituskuva Poliisi)

Epäilty henkirikos on tietojen mukaan tapahtunut uhrin ja tämän aviomiehen asunnossa.

HENKIRIKOS Poliisille tehtiin perjantaina 16.12. ilmoitus kadonneesta henkilöstä. Ilmoituksen mukaan Ullanlinnassa asuva vuonna 1975 syntynyt nainen ei ollut palannut kotiinsa työpäivän jälkeen.

Kadonneen läheiset ja poliisi yrittivät etsiä naista perjantai-illan aikana. Kadonneeksi ilmoitettu nainen löytyi lauantaiaamuna surmattuna. Nainen löydettiin, kun hänen ruumistaan oltiin siirtämässä autoon.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan jätesäkkiin käärittyä ruumista oltiin kantamassa auton takakonttiin. Asiasta oli ilmoittanut ulkopuolinen. Ruumiin löytymisen yhteydessä poliisi otti kiinni vuonna 1974 syntyneen aviopuolison.

– Epäilty henkirikos on tämänhetkisten tietojen perusteella tapahtunut uhrin ja tämän aviomiehen asunnossa. Tapahtumien selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ja tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat selviämään esitutkinnan myötä, rikostarkastaja Jari Koski kertoo.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa esimerkiksi motiivista, tai muista rikosepäilyyn liittyvistä yksityiskohdista.

– Rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista ei esitutkinnan alkuvaiheessa voida julkisuuteen kertoa ilman, että se vaarantaisi esitutkintaa, Koski jatkaa.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tekemällä taktista ja teknistä tutkintaa.

Lue myös: Poliisi epäilee kadonneen naisen joutuneen henkirikoksen uhriksi – käräjäoikeus vangitsi miehen

Kommentoi Facebookissa