Lapin poliisi etsii edelleen vainajan aviomiestä – nainen löytyi omakotitalosta kuolleena

Poliisi pyytää, että tavattaessa Mika Lehtoa ei yritetä lähestyä, vaan havainnot olinpaikasta ilmoitetaan suoraan hätänumeroon 112. (Kuva Poliisi)

Aviomiestä ei ole tavoitettu etsinnöistä huolimatta eikä hänen olinpaikkansa ole tiedossa.

ETSINTÄ Poliisi ei ole etsinnöistä huolimatta tavoittanut torniolaista Mika Kristian Lehtoa. Lapin poliisi pyytää edelleen havaintoja Lehdosta sekä hänen olinpaikastaan.

Tiistaina 28.6.2022 poliisi sai hätäkeskuksen kautta tarkistustehtävän Tornioon omakotitaloon. Asiasta hätäkeskukseen ilmoitti talossa asuvan miehen sisko, joka ei ollut saanut useaan päivään yhteyttä veljeensä tai hänen puolisoonsa.

Poliisien päästyä paikalle asunnosta löydettiin siellä asunut nainen kuolleena. Asiassa oli syytä epäillä henkirikosta ja asiaa tutkintaan rikosnimikkeellä tappo. Talosta löytyneen vainajan aviomiestä, Mika Kristian Lehtoa ei ole tavoitettu etsinnöistä huolimatta, eikä hänen olinpaikkansa ole tiedossa.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja 1972 syntyneeseen Mika Lehtoon liittyen alkaen torstaista 23.6.2022. Poliisi pyytää, että tavattaessa ei yritetä lähestyä Lehtoa, vaan havainnot olinpaikasta ilmoitetaan suoraan hätänumeroon 112.

Muista havainnoista asiaan liittyen poliisi pyytää ilmoittamaan arkisin numeroon 0295466259 tai sähköpostilla vihjeet.lappi@poliisi.fi

EDIT 4.7.: Poliisi kertoo löytäneensä 4.7.2022 Torniosta vainajan, jonka henkilöllisyys on selvitetty. Tapauksen tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä eikä poliisi tiedota asiasta enempää

Lue myös: Murhan yritys kirveellä – miehelle järjestettiin karmea väijytys

Kommentoi Facebookissa