Lauri Markkanen kutsuttiin NBA:n tähdistöviikonloppuun – mukana nousevien tähtien joukkueessa

Nuori suomalainen laitahyökkääjätulokas Lauri Markkanen on esittänyt hienoja otteita koripalloliiga NBA:ssa.

Nuori suomalainen laitahyökkääjätulokas Lauri Markkanen on esittänyt hienoja otteita koripalloliiga NBA:ssa. (Kuva AOP)

NBA:n Rising Stars Challenge pelataan ennen varsinaista All-Star-ottelua.

KORIPALLO Suomalaisen nuoren laitahyökkääjän hienot otteet ja ennätysten rikkomiset on huomattu koripalloilun ammattilaisliiga NBA:ssa. Lauri Markkanen on kutsuttu mukaan Los Angelesissa järjestettävään NBA:n tähdistöviikonloppuun 16.–18. helmikuuta.

NBA:n tähdistöottelu on perinteinen ja näyttävä koripallotapahtuma, ottelussa kohtaavat Itäisen ja Läntisen konferenssin parhaista pelaajista kootut joukkueet. Markkanen osallistuu perjantaina ennen varsinaista sunnuntain All-Star-peliä käytävään Rising Stars Challengeen, jossa vastakkain ovat ensimmäisen ja toisen kauden NBA-pelaajista kootut Team USA sekä Team World.

Suomalainen Markkanen on luonnollisesti muun maailman joukkueessa, jossa muut pelaajat tulevat alun perin Kamerunista, Australiasta, Kroatiasta, Serbiasta, Bahamalta, Kanadasta ja Liettuasta. Markkasen joukkuetoveri Chicago Bullsista Kris Dunn pelaa puolestaan amerikkalaisryhmässä.

– Minulle merkitsee paljon olla osana ensimmäistä tähdistöviikonloppuani. Olen iloinen myös Krisin puolesta ja että voin kilpailla häntä vastaan tällä kerralla, Markkanen kommentoi Chicago Bullsin Twitter-tilillä videoklipissä.

Team USA:n riveissä on kolme pelaajaa Los Angeles Lakersiltä, Team Worldin paidan pukee puolestaan kolme Philadelphia 76ersin lahjakkuutta.

Kommentoi Facebookissa