Lauri Markkasen Chicago Bulls -joukkuekaverit nokkapokkasilla – valmentaja ymmärtäväisenä

Lauri Markkanen ja Robin Lopez käyvät läpi joukkueen ottelurituaaleja.

Lauri Markkanen ja Robin Lopez käyvät läpi joukkueen ottelurituaaleja. (Kuva AOP)

Chicago Bullsin valmentaja ei antanut sanaharkalle minkäänlaista painoarvoa.

KORIPALLO Huippukoripalloilijat Robin Lopez ja Kris Dunn ajautuivat kärhämään NBA-seuransa Chicago Bullsin harjoituksissa.

Chicago Bullsin päävalmentaja Jim Boylen passitti Lopezin rauhoittumaan pukukoppiin, mutta ei antanut sanaharkalle juuri minkäänlaista painoarvoa.

– Meillä oli hyvin, hyvin kilpailullinen harjoitus. Tunsin, että meillä oli joitakin tyyppejä, jotka ovat kyllästyneitä siihen, ettei pelejä voiteta, Boylen sanoi ESPN:n nettisivuilla.

– On turhauttavaa olla häviöputkessa. Me yritämme löytää tapoja saada apina pois selästämme.

Harjoitusten jälkeen Lauri Markkasen edustaman Bullsin kehno kausi sai jatkoa, kun se hävisi Los Angeles Lakersille pistein 107–100.

Olin vain aika tulistunut

Lopez kertoi Chicago Sun Times -lehden nettisivuilla julkaistussa jutussa, ettei hänellä ole minkäänlaisia ongelmia Dunnin kanssa.

– Kris ja minä hengailimme juuri pukuhuoneessa. Kris on minun kaverini. Turvaan aina hänen selustansa, ja luulen, että hän turvaa aina minun. Olin vain aika tulistunut koripalloa pelatessani. Olin vähän liian kuuma. Joskus niin käy, ja nyt kävi niin.

213-senttinen Lopez, 30, on pelannut Chicago Bullsissa vuodesta 2016 lähtien. NBA-koripalloliigassa hän on edustanut myös Phoenix Sunsia, New Orleans Hornetsia, Portland Trail Blazersia ja New York Knicksiä. Viime aikoina huhut ovat vieneet jättiä Golden State Warriorsin paitaan.

Lue myös: Murhatuksi joutumista pelkäävä NBA-pelaaja jättää matkaottelun väliin – ”Minut voidaan tappaa hyvin helposti”

Kommentoi Facebookissa