Loton jättipotin voittajan eteen pamahti ABC:lla bussilastillinen eläkeläisiä – ”En jaksanut jäädä jonottamaan”

Lottovoittaja teki rivinsä Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa.

Lottovoittaja teki rivinsä Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa. (Kuva Veikkaus)

Mies osti kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla lähikaupasta Lohjalla.

RAHAPELIT Loton viime lauantai-illan arvonnassa löytyi yksi täysosuma, jonka pelannut mies voitti historian suurimman yksittäisen potin 15,5 miljoonaa euroa.

Veikkaus pääsi onnittelemaan asiakaspalveluun puhelimitse yhteyttä ottanutta voittajaa. Voittaja oli tehnyt rivinsä Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa.

– Olin ensin menossa ostamaan peliä ABC-huoltoasemalta, mutta onneksi siihen pihaan pamahti juuri ennen minua bussilastillinen eläkeläisiä. Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja nauraa.

Sunnuntaina mies alkoi tarkastaa omaa kuponkiaan, jossa oli ensin yhdellä rivillä neljä oikein ja yhden numeron päässä viisi.

– Mietin että meni tosi lähelle viisi numeroa oikein.

Todellinen jymypaukku odotti sitten pelikupongin alimmalla rivillä. Historian suurimman yksittäisen lottovoiton sisältäneessä kupongissa oli muutamia rivejä, joista viimeisessä oli ainoana valtakunnassa kaikki seitsemän arvontanumeroa oikein.

Täysosumaa ei ollut löytynyt viiteentoista perättäiseen arvontaan, mikä tiesi pelin historian suurinta yksittäistä voittoa, 15,5 miljoonaa euroa.

– Tarkistin ja katsoin numeroita. Ja tarkistin. Ei sitä meinannut uskoa millään todeksi. Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä. Nyt osui toden teolla. Hän ei usko vieläkään voiton olevan totta. On tässä seurattu mediasta juttuja ja näytti, että on ollut välillä aivan ykkösuutisena tämä potti.

Mies epäilee, että historiallinen potti saattaa vaikuttaa yöuniin. Voitosta hän on tietoinen, mutta toistaiseksi tuntuu siltä, että ei oikein ymmärrä miten iso raha tuo voitto on.

– Saa nähdä, että iskeekö se tajuntaan niin että menee unet. Ei tässä ole vielä ehtinyt miettiä, että mitä rahoilla voisi tehdä. Mahdollisuuksia tällainen varmasti avaa. Iso summa se on.

Voittaja saa rahat pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

  • Lähde Veikkaus

Lue myös: Lottovoittajat kokoontuivat salaiseen tapaamiseen – ”Montako Mersua sinulla on?”

Kommentoi Facebookissa