Maaginen Lionel Messi jälleen yhteen ennätykseen

Lionel Messi

Lionel Messi (Kuva AOP)

Lionel Messi teki Mestareiden liigassa ennätyksen ja FC Barcelona varmisti jatkopaikkansa.

JALKAPALLO FC Barcelona varmisti lohkovoittonsa Mestareiden liigassa kukistettuaan keskiviikkona Borussia Dortmundin 3-1.

Lionel Messi näytteli tuttuun tapaan pääroolia. Hän teki yhden maalin ja syötti kaksi osumaa.

Luis Suarez iski kamppailun ensimmäisen ja tarjoili Messin maaliin esityön. Messi teki toisen maalin ja Antoine Griezmann teki Barcelonan 3-0 -maalin Messin syötöstä.

Messi teki ottelussa myös uuden ennätyksen. Hän on nyt tehnyt maalin 34:ää eri joukkuetta vastaan Mestarien liigassa.

Toisessa F-lohkon ottelussa Inter voitti Slavia Prahan vieraissa 3-1 ja nousi Dortmundin kanssa tasapisteisiin. Päätöskierroksella Dortmund kohtaa Slavian ja Inter Barcelonan, joten Dortmundilla pullat ovat paremmin uunissa.

E-lohkossa Liverpool jäi kotiottelussaan 1-1 -tasapeliin Napolin kanssa. FC Salzburg puolestaan tyrmäsi Jere Urosen edustaman belgialaisen Genkin 4-1.

Päätöskierroksella Salzburg isännöi Liverpoolia ja menisi voitolla jatkoon. Napoli on varmasti jatkossa, jos voittaa Genkin riippumatta Salzburgin ottelun tuloksesta.

G-lohkossa energiajuomayhtiön tukema nurmipalloseura RB Leipzig nousi viime hetkillä 2-2 -tasapeliin Lissabonin Benficaa vastaan ja varmisti samalla jatkopaikkansa. Leipzigin tasoitusmaali myös varmisti, ettei Benfica tule pääsemään jatkoon.

Pietarissa Zenit voitti Olympique Lyonin 2-0. Zenit ja Lyon ovat ennen viimeistä kierrosta tasapisteissä Zenitin pelatessa päätöskierroksella Benficaa ja Lyonin Leipzigin nurmipalloseuraa vastaan.

H-lohkossa Amsterdamin Ajax jatkaa kärjessä voitettuaan vieraissa Lillen 2-0. Valenciassa nähtiin hurja jännitysnäytelmä, jossa paikallinen Valencia CF pelasi Chelsean kanssa 2-2 -tasapelin. Valencia ja Chelsea ovat tasapisteissä.

Päätöskierroksella Valencia pelaa Ajaxin vieraina ja Chelsea saa vieraakseen lohkon heittopussin Lillen.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lukas Hradeckyn unelma jatkopaikasta elää joulukuulle saakka

Kommentoi Facebookissa