Mies ajoi puhallusratsiassa poliiseja kohti – epäily kolmesta murhan yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta

Yksi autoilija ei yöllä pysähtynyt ratsiaan, vaan lähti ajamaan karkuun.

Yksi autoilija ei yöllä pysähtynyt ratsiaan, vaan lähti ajamaan karkuun. (Kuvituskuva Fotolia)

Keskusrikospoliisi tutkii puhallusratsiaan liittyvää vaaratilannetta Hämeenlinnassa.

MURHAYRITYS Keskusrikospoliisi on aloittanut esitutkinnan tilanteesta, jossa henkilön epäillään ajaneen kohti poliiseja puhallusratsian yhteydessä Hämeenlinnassa perjantain ja lauantain välisenä yönä 11.5.2019.

Poliisi oli pysäyttänyt autoilijoita puhallutusta varten Valtatie 3:n pohjoiseen menevien kaistojen kohdalla, kun yksi autoilija ei pysähtynyt ratsiaan, vaan lähti ajamaan karkuun. Kukaan ei loukkaantunut ratsiassa tai sitä seuranneessa takaa-ajossa.

Noin 30-vuotiasta hämeenlinnalaismiestä epäillään muun muassa kolmesta murhan yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta. Epäilty on 14.5.2019 vangittu Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa Keskusrikospoliisin vaatimuksesta.

Keskusrikospoliisi toivoo tilanteeseen liittyviä havaintoja niiltä henkilöiltä, jotka olivat tilanteen sattuessa kello 1.30 pysähtyneet puhallusratsiaan Hämeenlinnassa Valtatie 3:lla pohjoiseen menevillä kaistoilla, Valtatie 10:n rampin kohdalla.

Henkilöitä pyydetään ilmoittautumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rikosvihje.krp[at]poliisi.fi tai soittamaan numeroon 0295 418 622.

Lue myös: Poliisi puhallutti vuorokaudessa 30 000 kuljettajaa – hieman maistaneet huolestuttivat

Kommentoi Facebookissa