Mies makasi elottomana jäällä – poliisi pyytää havaintoja sillalla tupakoineesta pyöräilijästä

Yli puoli kilometriä pitkä Suvantosilta on Joensuun keskustaan johtava nostosilta.

Yli puoli kilometriä pitkä Suvantosilta on Joensuun keskustaan johtava nostosilta. (Kuva Vestman)

Mieshenkilö löytyi kuolleena Pielisjoen jäältä Suvantosillan kohdalta aamulla.

KUOLEMANTAPAUS Poliisi sai lauantaina 3.2.2018 klo 08.21 aikaan tiedon, että Joensuun keskustassa Suvantosillan kohdalla Pielisjoen jäällä on mies elottomana. Miehen havaitsi Penttilän rannan puoleisen talon asukas. Mies todettiin paikalla menehtyneeksi.

Poliisi on suorittanut paikkatutkintaa tapahtumapaikalla ja suorittanut puhutuksia tapahtumaan liittyen. Tutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on paikkakuntalainen 31-vuotias mies. Tehtyjen tutkimusten perusteella tapaukseen ei liity rikosta.

Asian tutkintaa jatketaan kuolemansyyn selvittämisenä eikä poliisi tiedota kuolinsyystä tai asiasta enempää, sillä kysymys on lain mukaan salassa pidettävistä seikoista.

Poliisi pyytää kuitenkin tutkintaan liittyen ihmisiltä havaintoja Suvantosillan alueella aamuyön ja aamun kello 01.00–08.00 välisenä aikana polkupyörällä liikkuneesta miehestä, joka olisi seisonut ja tupakoinut sillalla. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai kaikkina vuorokaudenaikoina sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi Facebookissa