Mies pakeni varastetulla autolla poliisipartiota – vankilan etsintäkuuluttama kuljettaja löytyi sängyn alta

Poliisipartio kääntyi auton perään, mutta menetti näköyhteyden siihen varsin nopeasti.

Poliisipartio kääntyi auton perään, mutta menetti näköyhteyden siihen varsin nopeasti. (Kuva Fotolia)

Kuljettaja otettiin kiinni ja kuulustelujen jälkeen hänet passitetaan takaisin vankilaan.

ETSINTÄKUULUTETTU Poliisipartiota vastaan ajoi varastettu henkilöauto Lahden Liipolassa puolenpäivän aikoihin. Poliisipartio kääntyi auton perään, mutta menetti näköyhteyden siihen varsin nopeasti.

Partio ajoi oletettuun pakosuuntaan ja havaitsi kyseisen auton ajettuna ulos tieltä Isomäentiellä. Kuljettaja oli ehtinyt poistua paikalta. Partioiden sinnikkäiden tutkimuksien tuloksena kuljettajan henkilöllisyys saatiin selville.

Kuljettaja oli 24-vuotias vankilan etsintäkuuluttama mies. Partio sai selville miehen olinpaikan ja häntä lähdettiin tavoittelemaan kyseisestä asunnosta. Valheiden ja erilaisten vaiheiden jälkeen vankilasta karussa oleva mies löytyi asunnosta sängyn alta.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Kuljettaja otettiin kiinni kyseisiin rikoksiin ja kuulustelujen jälkeen hänet passitetaan takaisin vankilaan.

Lue myös: Poliisi pysäytti pakenijoita piikkimatolla – kuljettajalla oli perässään etsintäkuulutus vankeusrangaistuksesta

Kommentoi Facebookissa