Yllättävä käänne kadonneen Millan tutkinnassa – epäilty tunnusti osallisuutensa uhrin kuolemaan

Milla Arosen ruumis on edelleen kateissa, vaikka sitä on etsitty laajalta alueelta.

Milla Arosen ruumis on edelleen kateissa, vaikka sitä on etsitty laajalta alueelta. (Kuva AOP)

Tähän saakka epäilty oli kiistänyt kuulusteluissa osallisuutensa Milla Arosen katoamiseen.

HENKIRIKOS Poliisi on edistynyt somerolaisen Milla Arosen epäiltyä henkirikosta koskevassa esitutkinnassa. Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat tutkineet Arosen katoamista sen jälkeen, kun varusmiespalvelusta suorittaneesta Arosesta tehtiin omaisten toimesta 11. kesäkuuta katoamisilmoitus.

Rikoksesta epäilty, vuonna 1995 syntynyt mies on kuulusteluissa selvittänyt surmaillan tapahtumia.

– Esitutkinnan loppulausuntoja pyydettäessä epäilty on kertonut olevansa osallinen uhrin kuolemaan. Tähän saakka hän oli kiistänyt kuulusteluissa osallisuutensa tapahtuneeseen, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen Keskusrikospoliisista.

Milla Arosen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi kesäkuisena yönä.
Milla Arosen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi kesäkuisena yönä. (Kuva Poliisi)

Epäilty rikosnimike tutkinnassa on ollut murha, eikä sitä ole annetun selvityksen perusteella muutettu. Selvityksen takia poliisi ja syyttäjä hakivat lisäaikaa syytteennoston määräaikaan. Varsinais-Suomen käräjäoikeus on määrännyt syytteen noston määräpäiväksi 23. huhtikuuta 2020.

Milla Arosen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi 8. ja 9. kesäkuuta välisenä yönä. Arosen ruumis on edelleen kateissa, vaikka sitä on etsitty laajalta alueelta kesän, syksyn ja talven aikana.

– Nyt etsintäalueita on pystytty rajaamaan tarkemmin, mutta rikoksesta epäillyn kertomasta huolimatta ruumista ei ole toistaiseksi löydetty. Etsintöjä jatketaan edelleen, Toivonen sanoo.

Poliisi pyytää edelleen mahdollisia vihjeitä tai havaintoja epäiltyyn henkirikokseen liittyen puhelinnumeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Lue myös: KRP tutkii kadonneen Millan tapausta epäiltynä henkirikoksena – poliisi pyytää havaintoja autoista

Kommentoi Facebookissa