Mies riehui ja rikkoi keskustassa ikkunoita – löi poikaa kirveen hamarapäällä takaraivoon

Poliisi käytti voimakeinoja asuntoon pääsemiseksi, myös miestä jouduttiin uhkaamaan.

Poliisi käytti voimakeinoja asuntoon pääsemiseksi, myös miestä jouduttiin uhkaamaan. (Kuva AOP)

Kiinnioton jälkeen mies luovutettiin terveydenhoitoviranomaisten haltuun.

KIINNIOTTO Hätäkeskukseen ilmoitettiin 9.8.2018 klo 18 aikaan tilanteesta, jossa 2000-luvun alussa syntynyttä poikaa oli lyöty kirveen hamarapäällä Karjaan linja-autoasemalla. Lyönti oli osunut pojan takaraivoon. Poika sai muutaman sentin haavan ja toimitettiin ambulanssilla Raaseporin sairaalaan tarkastettavaksi.

Rikoksesta epäilty mies ehti poistua ennen poliisin saapumista, eikä häntä tavoitettu. Noin kaksi tuntia myöhemmin hätäkeskukseen ilmoitettiin, että mies riehuu Karjaan keskustassa kirveellä.

Mies oli rikkonut kirveellä apteekin, ravintolan ja pankin ikkunoita. Etsitty oli poistunut kerrostaloon, josta poliisi otti hänet kiinni. Poliisi käytti voimakeinoja asuntoon pääsemiseksi, myös miestä jouduttiin uhkaamaan voimakeinojen käyttämisellä. Kiinnioton suorittaminen onnistui kuitenkin ilman niiden käyttämistä.

Rikoksesta epäilty on paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies. Kiinnioton jälkeen mies luovutettiin terveydenhoitoviranomaisten haltuun, jossa hän edelleen on. Tekoja tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä pahoinpitelynä, vahingontekoina sekä vaarallisen esineen hallussapitona.

Lue myös: Poliisipartiota uhattiin aseella kotihälytyksessä – poliisi ampui miestä jalkaan

Kommentoi Facebookissa