Mikko Koivu onnistui suomalaisottelussa

Mikko Koivu onnistui maalinteossa Minnesota Wildin voittaessa Winnipeg Jetsin.

Mikko Koivu onnistui maalinteossa Minnesota Wildin voittaessa Winnipeg Jetsin. (Kuva AOP)

Patrik Laine laukoi loppuhetkillä vain mailansa säpäleiksi.

JÄÄKIEKKO Minnesota Wild ja Mikko Koivu ovat olleet ongelmissa maalinteon kanssa viime otteluissa, mutta Winnipeg Jetsiä vastaan molemmat onnistuivat. Wild kaatoi vastustajansa lukemin 3–1 ja Koivu teki joukkueen avausmaalin. Mikael Granlundkin oli pelipäällä saaden kaksi syöttöpistettä.

Sen sijaan Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine väläytteli vain aika ajoin. Joukkueen yrittäessä loppuminuuteilla tasoitusta, uuteen ketjuun siirretty Laine pääsi laukaisupaikalleen, mutta sai mailansa säpäleiksi. Vastahyökkäyksestä Minnesota pisti kiekon tyhjään maaliin.

Toronto Maple Leafsin tähti Auston Matthews onnistui pitkästä aikaa, kun amerikkalainen aukaisi maalihanat vierasottelussa New Jersey Devilsiä vastaan. Jo heti pelin ensimmäisessä erässä syntyivät tilastot 2+1, mutta ne eivät lopulta auttaneet, sillä Toronto hävisi voittolaukauskisassa loppulukemin 5–4.

NHL-tähdistä vauhdissa oli myös Sidney Crosby. Kahdella maalillaan Crosby nousi yksin NHL:n maalipörssin kärkeen, kun Pittsburgh Penguins voitti New York Rangersin lukemin 1–6. Suomalaisvahti Antti Raanta vaihdettiin New Yorkin maalille Henrik Lundqvistin saadessa tarpeekseen neljän maalin jälkeen.

Kierros oli kuitenkin Aleksander Ovetshkinin. Venäläinen maalikuningas teki peräti hattutempun Washington Capitalsin voittaessa Jori Lehterän edustaman St. Louis Bluesin 4–3.

Katso alla olevalta videolta Aleksander Ovetshkinin hattutemppu:

http://

NHL-kierros 24.11.2016

Minnesota-Winnipeg 3-1

M: Mikko Koivu 1+0, Mikael Granlund 0+2

Buffalo-Detroit 1-2 vl

New Jersey-Toronto 5-4 vl

T: Auston Matthews 2+1

NY Rangers-Pittsburgh 1-6

P: Sidney Crosby 2+0

N: Antti Raanta 19 torjuntaa

Washington-St. Louis 4-3

W: Aleksander Ovetshkin 3+0

Columbus-Calgary 0-2

Tampa Bay-Philadelphia 4-2

T: Valtteri Filppula 0+1

Nashville-Dallas 5-2

N: Pekka Rinne 33 torjuntaa

Kommentoi Facebookissa