Moottoripyöräilijä pakeni poliisia – havaintoja minicross-tyyppistä pyörää kuljettaneesta kaivataan

Poliisi pyytää kansalaisten apua kuvissa näkyvän epäillyn tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi. (Kuva Poliisi)

Poliisia pakeneva kuljettaja käytti ajonsa aikana rajua ylinopeutta ja aiheutti useita vaaratilanteita.

LIIKENNETURVALLISUUS Toistaiseksi tuntemattoman moottoripyöräilijän epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen pakenemalla poliisia ympäri Länsi-Vantaata.

– Tapahtumat saivat alkunsa sunnuntaina 26.5. kun Itä-Uudenmaan poliisin liikennepoliisisektorin moottoripyöräpartio yritti pysäyttää moottoripyöräilijän Vantaanlaaksontiellä. Moottoripyöräilijä ei totellut poliisin pysäytyskäskyä, vaan lähti pakenemaan, kertoo komisario Katri Lehti.

Poliisia pakeneva kuljettaja käytti ajonsa aikana rajua ylinopeutta ja aiheutti useita vaaratilanteita. Kuljettaja ajoi muun muassa useasti päin punaisia liikennevaloja, jätti noudattamatta väistämisvelvollisuutta ja käytti ajoonsa kevyenliikenteenväyliä. Näköyhteys kuljettajaan menetettiin Spinellikujalla, missä pakeneva kuljettaja ajoi talojen pihojen läpi.

– Epäilty kuljettaja ajoi minicross-tyyppistä moottoripyörää, missä on jatkettu takahaarukka. Hänellä oli yllään mattamusta Airoh-merkkinen crossikypärä, vihreä huppari, mustat kengät ja mustat housut. Selässä epäillyllä oli turkoosi reppu, kertoo Lehti.

Poliisi pyytää kansalaisten apua kuvissa näkyvän epäillyn tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi. Kaikki havainnot, tiedot ja vihjeet ovat poliisille arvokkaita. Tiedot poliisi pyytää lähettämän sähköpostiosoitteeseen vihjeet.Ita-uusimaa@poliisi.fi

Lue myös: Hurja tilanne moottoritiellä – nelivuotias lapsi roikkui auton ulkopuolella peräkärryn aisassa

Kommentoi Facebookissa