Murtovaras pukeutui hämäyksen vuoksi työvaatteisiin – tunnistatko kuvien henkilön?

Tapahtumapaikalla kävi lava-auto, rikoksesta epäillyllä oli tekohetkellä oranssi huomioasu, musta lippalakki ja aurinkolasit.

Tapahtumapaikalla kävi lava-auto, rikoksesta epäillyllä oli tekohetkellä oranssi huomioasu, musta lippalakki ja aurinkolasit. (Kuva Poliisi)

Helsingin poliisi selvittää katsastusyrityksen toimistoon kohdistunutta murtovarkautta.

MURTOVARKAUS Kantelettarentiellä Kannelmäessä sijaitsevaan katsastusyrityksen toimistoon Helsingissä murtauduttiin keskiviikkona 18.7.2018 noin aamuneljän ja aamuseitsemän välillä. Toimistosta anastettiin elektroniikkaa.

Valvontakamerakuvista selviää, että tapahtumapaikalla kävi lava-auto, jossa oli kaksi henkilöä. Rikoksesta epäillyllä oli tekohetkellä oranssi huomioasu, musta lippalakki ja aurinkolasit.

– Asuntomurtajat pyrkivät sulautumaan ympäristöönsä ja tekoja tehdään paljolti päiväaikaan. Rikollisilla saattaa vaatetuksena olla niin sanottu työvaatetus ja moni silminnäkijä on kuvitellut näiden tällöin olleen luvallisella asialla muun muassa omakotitalojen pihamailla nähtyinä, poliisitarkastaja Jyrki Aho Poliisihallituksesta varoitti aikaisemmin.

Toimistosta anastettiin elektroniikkaa, epäillyllä tekijällä näyttäisi olevan tatuointeja käsissä.
Toimistosta anastettiin elektroniikkaa, epäillyllä tekijällä näyttäisi olevan mahdollisesti tatuointeja käsissä. (Kuva Poliisi)

Poliisi julkaisee rikoksesta epäillyn kuvat hänen henkilöllisyytensä selvittämiseksi. Kuvien henkilöä tai hänet tunnistavaa henkilöä pyydetään ottamaan yhteyttä numeroon 0295 417 935. Muut tapaukseen liittyvät vihjeet pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostiosoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

  • EDIT 11.9.2018: Poliisi kiittää havainnoista, rikoksesta epäilty henkilö on tunnistettu ja asia siirtyy syyteharkintaan.

Lue myös: Rikollisilla saattaa olla työvaatetus – moni on kuvitellut asuntomurtautujien olleen luvallisella asialla

Kommentoi Facebookissa