Näin jatkuu jääkiekon MM-turnaus – ”Ei me keskitytä siihen, mitä muut puhuu”

Leijonat tositoimissa MM-kisoissa Prahassa. (Kuva AOP)

Suomi ja Ruotsi kohtaavat torstai-iltana Ostravassa kello 21.20 alkaen. NHL-tähtiä pursuava Ruotsi voitti alkusarjan kaikki pelinsä ja on Leijonia vastaan selkeä suosikki.

JÄÄKIEKKO MM-kisojen alkusarja pelattiin päätökseen Prahassa ja Ostravassa tiistaina. Samalla selvisivät, ketkä pelaavat ketä vastaan torstain puolivälierissä.

Keskiviikkona Leijonat matkaa Prahasta Ostravaan. Siellä vastassa on torstain puolivälieräottelussa lukuisten NHL-pelaajien tähdittämä Ruotsi.

– Kaikki tietää, että meidän täytyy parantaa. Mun mielestäni meillä on nyt hyvä tilaisuus siihen. Saadaan uusi alku. Me lähdetään Ostravaan ja siellä on Ruotsi vastassa. Spesiaali ilta siellä tiedossa. Lähdetään pelaamaan tän turnauksen paras peli torstaina, totesi Pekingissä 2022 olympiakullan maalillaan ratkaissut Suomen hyökkääjä Hannes Björninen.

Leijonia on arvosteltu sosiaalisessa mediassa ja perinteisessä mediassa kovinkin sanakääntein. Björnisen mukaan siitä ei välitetä.

– Ei me keskitytä siihen, mitä muut puhuu. Me keskitytään meidän omaan tekemiseen. Ihan sama, kuka puhuu, ja mitä puhuu. Turha niitä on miettiä.

Prahassa torstaina Kanada ja Slovakia kohtaavat kello 17.20 Suomen aikaa. Samaan aikaan Ostravassa pelataan ottelu Sveitsi-Saksa.

Prahassa Tshekki saa vastaansa Yhdysvallat kello 21.20. Samaan aikaan alkaa Suomen ja Ruotsin ottelu Ostravassa.

Puolivälierien häviäjien turnaus päättyy. Voittajat jatkavat välierissä lauantaina Prahassa. Siellä pelataan silloin 15.20 ja 19.20.

Sunnuntaina Prahassa pelataan mitaliottelut. Pronssiottelu alkaa kello 16.20 ja loppuottelu 21.20.

Teksti Otto Palojärvi, Praha

Lue myös: Leijonat kriisitunnelmissa Ostravaan – Mikael Granlundin sikailusta jyrkkä palaute

Kommentoi Facebookissa