Näpistelijä kauhoi kaupassa karkkia suuhunsa – poliisi otti etsintäkuulutetun nelikymppisen kiinni

Etsintäkuulutettu mies otettiin kiinni poliisilain perusteella.

Etsintäkuulutettu mies otettiin kiinni poliisilain perusteella. (Kuva AOP)

Lisäksi miehellä oli erilaisia hoitamattomia paperiasioita viranomaisten kanssa.

NÄPISTELY Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkoaamuna, että vahvasti päihtynyt mies on näpistelemässä kauppaliikkeessä Voimalankadulla Riihimäellä. Partio sai kaupassa selville, että hieman alle nelikymppinen tukevavassa humalassa oleva mies oli mennyt kauppaan ja hänen käyttäytymisensä oli kiinnittänyt vartijan huomion.

Mies oli laittanut kaupassa ostoskoriin muun muassa lihapullia ja mennyt sen jälkeen irtokarkkiosastolle. Irtokarkkihyllyköstä mies oli laittanut karkkeja pussiin ja syönyt samalla kauhalla karkkeja laatikoista. Vartijan mennessä ottamaan miestä kiinni, hän oli lähtenyt karkuun. Vartija sai kuitenkin miehen kiinni.

Irtokarkit laatikoissa ja lihapullat eivät olleet enää myyntikuntoisia. Tuotteiden arvo oli liki 240 euroa. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, joita hänellä on jo kahdeksan vuoden sisällä ennen kyseessä olevaa tapahtumaa.

Lisäksi miehellä oli useita etsintäkuulutuksia perässä sekä erilaisia hoitamattomia paperiasioita viranomaisten kanssa. Mies otettiin kiinni poliisilain perusteella.

Lue myös: Nainen anasti 17 kpl paitoja vaateliikkeestä – varkaalla oli perässään useita etsintäkuulutuksia

Kommentoi Facebookissa