Nelostien liikenneonnettomuudessa kuoli kolme ihmistä – yksi vainaja löytyi henkilöautoa purettaessa

Onnettomuudessa olivat osallisina pohjoisen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ja etelän suuntaan matkannut kuorma-auto.

Onnettomuudessa olivat osallisina pohjoisen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ja etelän suuntaan matkannut kuorma-auto. (Kuvituskuva Fotolia)

Henkilöauto oli suistunut vastaantulevien kaistalle kylki edellä ja törmännyt kuorma-auton keulaan.

ONNETTOMUUS Poliisi tiedotti eilen, että Oulun pohjoispuolella valtatiellä 4 tapahtuneessa henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa menehtyi kaksi henkilöä. Onnettomuudessa kuolleiden määräksi on vahvistunut nyt kolme henkilöä.

Kolmas vainaja löydettiin, kun onnettomuudessa pahoin vaurioitunut henkilöauto saatiin täysin purettua. Etupenkeillä matkustaneet henkilöt todettiin kuolleiksi paikan päällä. Alustavan arvion mukaan pahoin murskautuneesta ajoneuvosta myöhemmin löytynyt kolmas vainaja oli kuollut välittömästi törmäyksen voimasta.

Törmäyksessä kuolivat 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen sekä kouluikäinen lapsi. Kuolleet ovat Venäjän kansalaisia ja vainajat on alustavasti tunnistettu. Onnettomuudesta on tiedotettu Venäjän viranomaisia.

Onnettomuudessa olivat osallisina pohjoisen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ja etelän suuntaan matkannut kuorma-auto. Noin puoli kilometriä Haukiväylän rampista pohjoiseen henkilöauto oli suistunut vastaantulevien kaistalle kylki edellä ja törmännyt kuorma-auton keulaan.

Kuorma-auton kuljettaja ei saanut onnettomuudessa vakavia fyysisiä vammoja. Raivaustyöt onnettomuuspaikalla saatiin päätökseen illan aikana ja liikenne kulkee normaalisti.

Ajokaistalta suistumisen syy ei ole tiedossa. Tienpinta onnettomuuspaikalla oli sohjoinen ja liukas, henkilöautossa oli hyväkuntoiset talvirenkaat. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Lue myös: Ajokiellossa ollut mies pakeni poliisipartiota pientareen puolelta – poliisi rikkoi lopulta auton ikkunan

Kommentoi Facebookissa