Ajokiellossa ollut mies pakeni poliisipartiota pientareen puolelta – poliisi rikkoi lopulta auton ikkunan

Poliisipartiot saivat lopulta estettyä auton pakenemisen sulkemalla tien.

Poliisipartiot saivat lopulta estettyä auton pakenemisen sulkemalla tien. (Kuva AOP)

Kuljettaja lukitsi auton ovet eikä suostunut tulemaan ulos henkilöautosta.

LIIKENNETURVALLISUUS Tunnuksellinen poliisiauto oli Iisalmessa Kuopiontiellä torstai-iltana ohituskaistalla ohittamassa henkilöautoa, mutta poliisiauton tullessa ohitettavan auton rinnalle se lähtikin yllättäen nostamaan nopeuttaan. Poliisipartio antoi autolle pysähtymismerkin ja ajoi auton rinnalle.

Autoa kuljettanut mies hidasti reilusti nopeuttaan ja jäi ensin poliisiauton taakse. Kuljettaja alkoi kuitenkin jälleen kiihdyttää nopeuttaan ja ohitti poliisiauton pientareen puolelta.

Nelikaistaisella tieosuudella poliisipartio yritti uudelleen saada kuljettajan pysähtymään ajamalla sen rinnalle, mutta auto poistui Marjahaan rampista ja jatkoi ajoaan Eteläistä Pohjolankatua Iisalmen keskustan suuntaan. Poliisipartiot saivat lopulta estettyä auton pakenemisen Eteläisellä Pohjolankadulla sulkemalla tien.

Auton kuljettaja lukitsi auton ovet eikä suostunut tulemaan ulos autosta, jonka vuoksi poliisi joutui rikkomaan auton ikkunan. Autoa kuljettanut vuonna 1985 syntynyt Iisalmelainen mies oli entuudestaan ajokiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös: Poliisi kiilasi pakenijan pientareelle – kuskina 14-vuotias rattijuoppo ja kyydissä viisi alaikäistä

Kommentoi Facebookissa