Nuorehko mies hurjasteli reilua satasta tietyömaan kohdalla – ajokortti otettiin poliisin haltuun

Poliisi muistuttaa, että tietyömaa-alueella on päiväsaikaan työntekijöitä liikkeellä ja ylinopeuden ajaminen aiheuttaa heille vaaraa.

Poliisi muistuttaa, että tietyömaa-alueella on päiväsaikaan työntekijöitä liikkeellä ja ylinopeuden ajaminen aiheuttaa heille vaaraa. (Kuva AOP)

Ylitystä nopeusrajoitukseen oli tutkan mukaan 56 kilometriä tunnissa.

LIIKENNETURVALLISUUS Pohjois-Suomesta kotoisin oleva nuorehkö mies menetti sunnuntaina iltapäivällä klo 17 aikaan ajokorttinsa nelostiellä Iissä, lähellä Oulun rajaa.

Hän ajoi henkilöautolla tietyömaan kohdalla 50 km/h rajoitusalueella tutkan mukaan 106 km/h, eli ylitystä oli 56 kilometriä tunnissa. Ajo-olosuhteet olivat hyvät, mutta paikalla oli runsaasti muutakin liikennettä.

Partio kirjasi rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Poliisi haluaa kiinnittää huomiota siihen, että tietyömaa-alueella on päiväsaikaan työntekijöitä liikkeellä. Tällaisessa paikassa tapahtuva ylinopeuden ajaminen on omiaan aiheuttamaan heille vaaraa.

Lue myös: Nopeusrajoitus 50 km/h – vasta 16-vuotias ajoi yöllä henkilöautolla 107 km/h

Kommentoi Facebookissa