Nyrkkeilijä voitti vapaaottelijan – Floyd Mayweatherin uralla on nyt 50 voittoa

Floyd Mayweather Jr sekä Conor McGregor uhittelevat ottelun tiedotustilaisuudessa kansainväliseen tyyliin.

Floyd Mayweather Jr sekä Conor McGregor uhittelivat ottelun tiedotustilaisuudessa kansainväliseen tyyliin. (Kuva Viaplay/ Reuters)

Kummatkin kuittasivat Las Vegasissa käydystä ottelusta yli 100 miljoonaa euroa.

NYRKKEILY Ammattilaisurallaan kaikki ottelunsa voittanutta Floyd Mayweatheria pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä nyrkkeilijänä. Viime yönä 40-vuotias Floyd Mayweather Jr. palasi kehään kahden vuoden ottelutauon jälkeen ja sai 50. voittonsa.

Hänen vastustajansa Conor McGregor oli 29-vuotias hallitseva vapaaottelusarja UFC:n kevytsarjan mestari ja entinen höyhensarjan mestari, jolla on ollut maine lajinsa kovanyrkkisimpänä kilpailijana. Ottelu käytiin loppuunmyydyllä T-Mobile Arenalla Las Vegasissa.

Etukäteen suurta julkisuutta kerännyt ottelu päättyi 10. erässä Mayweatherin voittoon teknisellä tyrmäyksellä. Nyrkkeilylegenda aloitti ottelun tarkkaillen, mutta lisäsi vauhtia erä erältä.

McGregor itse kommentoi kehätuomarin Robert Byrdin keskeytyksen jälkeen, että hän oli vain hieman väsynyt. Ennakkokaavailuissa uumoiltiin Mayweatherin tyrmäävän McGregorin helposti, joten ottelu ei ollut aivan niin ylivoimainen.

Ilmaiseksi ottelijoiden ei tarvinnut kehään nousta. Kummankin miehen ottelupalkkion uumoillaan nousevan yli 100 miljoonan euron, Mayweather suurempana raharohmuna. Ottelu oli katsottavissa Viaplayssa pay-per-view -mallilla.

Kommentoi Facebookissa