Nyt olisi tarjolla anastettuja työvälineitä takaisin – poliisi ei ole löytänyt omistajaa

Tavarat ovat ilmeisesti peräisin vaaleasta kontista, joka on murrettu auki.

Tavarat ovat ilmeisesti peräisin vaaleasta kontista, joka on murrettu auki. (Kuvituskuva Fotolia)

Turun poliisi kaipaa yleisövihjeitä anastusrikoksista alueellaan.

ANASTUSRIKOKSET Lounais-Suomen poliisilla ja Turun poliisilaitoksella on hallussaan anastettua omaisuutta, jolle ei ole löytynyt omistajaa.

Turun poliisi sai haltuunsa kuluvan vuoden maaliskuussa kaksi kappaletta ilmeisesti teolliseen käyttöön tarkoitettua Eaton Powerware -merkkistä tietokoneen keskusyksikköä, Kemppi-merkkisen hitsauslaitteen, Hilti-merkkisen hydraulisen kompressorin, Biltema-merkkisen pyörösahan sekä työmaavalon.

Kuulusteluissa on selvinnyt että omaisuus on viety maaliskuussa jostain Piikkiön keskustan alueelta. Tavarat ovat ilmeisesti peräisin vaaleasta kontista, joka on murrettu auki. Lisäksi Turun poliisi tutkii anastusrikosta, jossa epäillään anastetuksi noin 200 litraa diesel-polttoöljyä. Öljyn alkuperästä ei kuitenkaan toistaiseksi ole tietoa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista lähipäivinä tapahtuneista polttoöljyn anastuksista Turun seudulla ja Piikkiön alueen konttimurroista poliisin vihjesähköpostiin vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295417259.

Kommentoi Facebookissa