Nyt se alkaa – vedonlyöntitoimistoilla selkeä suosikki jääkiekon liigamestariksi

Ammattilaisten vinkkien mukaan kannattaa arvioida vain mitä ottelussa tapahtuu, huomioimatta kertoimia.

Ammattilaisten vinkkien mukaan kannattaa arvioida vain mitä ottelussa tapahtuu, huomioimatta kertoimia. (Kuva Fotolia)

Musta makkara näyttää maistuvan kansainvälisille toimistoille paremmin kuin kalakukko.

JÄÄKIEKKO Jääkiekkomestaruus on enää kahden kauppa, kun Tampereen Tappara ja Kuopion KalPa kohtaavat paras seitsemästä -ottelusarjassa.

Kumpi nostelee keväällä Kanada-maljaa? Järjellä ajatellen tasaisen varma hallitseva mestari Tappara on ennakkosuosikki, mutta ottelua ei useinkaan voiteta järjellä vaan tunteella. KalPa on jo yllättänyt monet tällä kaudella.

Kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla on selkeä suosikki liigamestariksi, kuten Urheiluviikko on tutkinut. Kaikki toimistot antavat Tapparalle pienemmän kertoimen. Musta makkara näyttää maistuvan kansainvälisille toimistoille paremmin kuin kalakukko.

Unibet sekä Veikkaushuone antavat Tapparan mestaruuskertoimeksi 1,60 ja KalPalle 2,60. Betssonilla ja Betsafella on aavistuksen pienemmät kertoimet, Tapparan voittoa ennustetaan kertoimella 1,57 ja Kalpan mestaruutta luvulla 2,35.

Vahvimmin tamperelaisten voittoon uskoo ComeOn!, jonka kerroin Tapparalle on alhaisin 1,40. KalPan mestaruuteen sijoittaneet saisivat rahansa takaisin kertoimella 2,75.

Kommentoi Facebookissa