Näin helposti luet Päivän Lehteä!

Päivän Lehden löydät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista

Päivän Lehdestä löydät sekä mielenkiintoiset artikkelit että uutisotsikot meiltä ja maailmalta.

MEDIA Tervetuloa tutustumaan Päivän Lehden tarjontaan. Tavoitteenamme on vaalia klassista journalismia modernilla mobiilitekniikalla sekä sosiaalisessa mediassa. Uuden uutismedian käynnistyessä tutustumme lukijoidemme kanssa puolin ja toisin, mutta tässä muutama vinkki tulevasta.

Omasta uutistuotannostamme nostamme aina yhden artikkelin ajankohtaisesta aiheesta etusivun jutuksi, joka vaihtuu vuorokauden aikana, joten aamulla kyseessä on eri artikkeli kuin illalla. Päivän Lehti välittää kiinnostavimmat uutiset myös sosiaaliseen mediaan, siksi kannattaa klikata itsesi Päivän Lehden tykkääjäksi tästä. Olemme myös Twitterissä sekä Instagramissa @paivanlehti.

Klikkaamalla ylhäällä olevaa Päivän Lehden logoa siirryt aina etusivulle.

Valokeilassa kerromme kulttuuriuutisia, koskivat ne siten musiikkia, elokuvia, kirjallisuutta, televisiota, teatteria tai vaikkapa festivaaleja ja tapahtumia. Mukana on henkilöhaastatteluja sekä arvioita. Viihdeuutisia kaipaaville löytyy sisarsivustomme Stara.

Urheilu-uutisissa tartumme kiinnostusta herättäviin aiheisiin, lajista kuin lajista, unohtamatta luonnollisesti kotimaisia pääsarjoja. Erityisenä kohteenamme ovat sellaiset sarjat, jotka aikaeron johdosta puuttuvat aamun painetuista lehdistä, kuten NHL-jääkiekkoliiga tai NBA-koripalloliiga.

Lifestyle-kategoriassa matkaamme maailmalla, hoidamme hyvinvointiamme, kokkaamme ja käsittelemme laajasti kotitalouksiin liittyviä kysymyksiä aina talousasioista tekniikkaan.

Jokaisen aihealueen vierestä löydät kiinnostavimmat uutisotsikot meiltä ja maailmalta. Näin sinun ei tarvitse vierailla erikseen jokaisen median omilla sivuilla, sillä automaattiset uutisotsikot linkkeineen päivittyvät yötä päivää. Voit esittää meille myös toivomuksen uudesta mediasta, jonka haluaisit liitettävän seurantaan.

Voit jakaa artikkeleitamme Facebookissa ja Twitterissä. Muista kommenteissa käyttäytymissäännöt, sillä henkilökohtaisuuksin meneville, uhkaaville ja aggressiivisille sekä kirosanoja sisältäville kommenteille meillä on nollatoleranssi.

Päivän Lehdellä on vakituisia avustajia ympäri maata. Saamme heiltä juttuehdotuksia, mutta myös sinä voit lähettää meille vinkin aiheesta, joka olisi artikkelin arvoinen. Sähköpostimme on toimitus@paivanlehti.fi.

Kommentoi Facebookissa