Olemattomia pääsylippuja loppuunmyytyihin tapahtumiin – poliisi selvitti petossarjan

Poliisi kertoo tapahtumien sujuneen pääsääntöisesti hyvässä hengessä – kun ottaa huomioon niihin osallistuneiden henkilöiden suuren lukumäärän.

Poliisi kertoo kesän tapahtumien sujuneen pääsääntöisesti hyvässä hengessä – kun ottaa huomioon niihin osallistuneiden henkilöiden suuren lukumäärän. (Kuva Fotolia)

Pääsääntöisesti petollista lippukauppaa on käyty internetissä eri myyntifoorumeilla.

RIKOS Loppuunmyytyjen tapahtumien lippujen jälleenmyynti erilaisilla verkkosivustoilla ja väärennetyt pääsyliput ovat puhuttaneet menneenä kesänä. Poliisille on tehty ennätysmäärä rikosilmoituksia väärennettyjen ja käytettyjen lippujen kauppoihin liittyen.

Poliisi on nyt selvittänyt Jyväskylässä yhteensä 43 tapauksen petossarjan, jossa pääsääntöisesti oli myyty olemattomia pääsylippuja Suomessa järjestettyihin eri yleisötapahtumiin.

Lippuja oli myyty alkuvuodesta kesäkuuhun 2017 ja asianomistajia on ollut ympäri Suomea. Pääsääntöisesti petollista lippukauppaa on käyty internetissä eri myyntifoorumeilla.

Esitutkinnassa ovat vangittuna olleet 26-vuotias mies ja 20-vuotias nainen, jotka ovat tunnustaneet myyneensä olemattomia lippuja. Asia on siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan.

Kommentoi Facebookissa