Olli Jokisen Jukurit hurjassa liidossa – TPS suorastaan romahtanut

NHL-legenda Olli Jokinen valmentaa SM-liigassa Mikkelin Jukureita.

NHL-legenda Olli Jokinen valmentaa SM-liigassa Mikkelin Jukureita. (Kuva Liiga)

Jukurit jatkaa hurjaa liitoaan. Tiistaina kaatui Oulun Kärpät.

JÄÄKIEKKO Olli Jokinen on saanut Mikkelin Jukurit SM-liigassa sellaiseen lentoon, mihin kovin moni ei uskonut. Jukurit on jyrännyt viime aikoina kovassa iskussa ja tiistaina se otti ison päänahan voitettuaan Oulussa Kärpät maalein 2-1.

– Aika klassinen maalin peli. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Meiltä tuo ensimmäinen kymppi ei ollut ehkä niin hyvä, mutta sen jälkeen päästiin omaan rytmiin kiinni. Toinen erä oli meiltä hyvä erä ja saimme paikkoja. Toki myös vastustajakin sai niitä, Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen summasi.

Jokinen oli omistaan ylpeä. Jukurit on tiivis nippu.

– Jaksoimme puolustaa hyvin. Tämä on sitkeä joukkue, sitoutunut joukkue. Pelaamme toisillemme ja se näkyi jälleen kerran tänään. Tästä on tullut varmaan jo klisee, mutta jälleen kerran voin sanoa, että olen todella, todella ylpeä pelaajistani. Meillä on ollut viimeiseen 18 päivään yksi jääharjoitus, kaksi aamujäätä ja nyt matkustimme tänne aika pitkän matkan. Tässä pelissä mielestäni näkyi tämän joukkueen sitoutuneisuus ja se into harjoitella siellä arjessa, Jokinen kiitteli.

Kun Olli Jokinen palkattiin Jukureiden pääkäskijäksi viime keväänä, niin pilkkakirveet lensivät. Nyt moni arvostelijoista on ollut jo pitkän aikaa hiljaa.

Turun Palloseura kyntää syvällä SM-liigassa. Tiistaina se hävisi jo kuudennen ottelun putkeen, kun Tampereen Ilves haki täyden pistepotin Turusta maalein 5-3.

TPS johti pitkään sarjaa, mutta nyt se on pudonnut jo kuudenneksi.Ilves on voittanut puolestaan jo kolme ottelua putkeen ja se nousi tässä vaiheessa toiseksi sarjassa.

Mestaruutta puolustava Lukko on löytänyt hienon vireen. Se kaatoi KooKoon tiistaina 5-2 ja otti jo viidennen perättäisen voittonsa.

KooKoo on hävinnyt jo kolme ottelua putkeen. KooKoo on sarjassa viidentenä ja Lukko nyt sijalla 10.

Illan viimeisessä ottelussa nähtiin myös yllätys, kun JYP kaatoi Pelicansin voittomaalikilpailun jälkeen 2-1. JYP katkaisi kolmen tappion putkensa ja hyvästeli jumbosijan. Pelicans on sarjassa seitsemäntenä.

Teksti Ville Hirvonen

Lue myös: Jokerit kuritti Kiinan olympiapelaajia – tyly tasoero

Kommentoi Facebookissa