Parikymppinen mies yritti viedä rappukäytävässä käsilaukun – rollaattorilla liikkunut iäkäs nainen kaatui ryöstön yrityksessä

Poliisipartio löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni epäiltynä ryöstön yritykseen.

Poliisipartio löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni epäiltynä ryöstön yritykseen. (Kuva AOP)

Mies oli yrittänyt repiä käsilaukkua naisen hallusta siinä kuitenkaan onnistumatta.

RYÖSTÖ Poliisipartio sai perjantaina kello 18 aikoihin Hämeenlinnassa tehtävän Palokunnankadulle. Ilmoituksen mukaan vanhemmalta rouvalta oli yritetty anastaa käsilaukku rappukäytävässä.

Tapahtumapaikalla partiolle selvisi, että 1930-luvulla syntynyt nainen oli mennyt rappukäytävään ja hän oli huomannut miehen seuraavan. Mies oli rappukäytävässä yrittänyt anastaa naisen käsilaukun. Rollaattorilla liikkunut asianomistaja oli kaatunut tilanteessa ja mies oli yrittänyt repiä käsilaukkua naisen hallusta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Nainen loukkaantui tilanteessa ja ensihoidon yksikkö tarkasti hänet tapahtumapaikalla.

Todistajilta saatujen tuntomerkkien perusteella poliisipartio tapasi niihin sopivan parikymppisen miehen Eino Leinon kadulla. Hänet otettiin kiinni epäiltynä ryöstön yritykseen. Miehen hallussa olleesta vyölaukusta löytyi säilöönpanotarkastuksen yhteydessä puukko ja nyrkkirauta.

Ryöstön yrityksen lisäksi miehen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon nyrkkiraudan osalta ja puukon osalta häntä epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Lue myös: Mies ryösti alaikäiseltä tytöltä omaisuutta puukolla uhaten – poliisi julkisti tekijän tuntomerkkejä

Kommentoi Facebookissa