Paritalon ulkoroska-astiassa oli verinen matto – poliisit löysivät nelikymppisen miehen ruumiin

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä, joiden epäillään liittyvän epäiltyyn murhaan. (Kuvituskuva Meunierd)

Esitutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että teko on saatettu suunnitella etukäteen.

HENKIRIKOS Helsingin poliisi tutkii henkirikosta, jonka epäillään tapahtuneen perjantaina tai lauantaina 19.–20. marraskuuta Tapaninvainiossa. Hätäkeskukseen tuli lauantaiaamuna ilmoitus, jonka mukaan paritalon ulkoroska-astiasta oli löytynyt verinen matto. Paikalle saapui useampi poliisipartio.

Poliisit suorittivat alueella tutkintaa ja löysivät roska-astiasta menehtyneen henkilön. Uhrin henkilöllisyys selvisi myöhemmin. Kyseessä oli noin 40-vuotias mies.

– Tapausta tutkitaan esitutkinnan tässä vaiheessa murhana. Tekotapa on ollut raaka ja julma. Esitutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että teko on saatettu suunnitella etukäteen, sanoo rikostarkastaja Jari Koski.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä, joiden epäillään liittyvän epäiltyyn murhaan. Heidät otettiin kiinni Pohjois-Suomessa. Toinen epäillyistä on 28-vuotias nainen ja toinen 27-vuotias mies. Epäiltyjä tullaan esittämään vangittavaksi.

Henkirikoksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Mahdolliset esiin nousevat lisäkysymykset ovat vasta selvityksen alla.

Lue myös: Murhasta epäilty oli piileskellyt kellareissa – ”Tekoa on edeltänyt työpaikalla jonkinlainen ristiriitatilanne”

Kommentoi Facebookissa