Pienen lapsensa surmannut äiti menehtyi vankilassa – ”Poliisi tutkii kuolemaan johtaneita olosuhteita”

Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää tutkinnan edetessä, mikäli se on lainsäädännön puitteissa mahdollista.

Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää tutkinnan edetessä, mikäli se on lainsäädännön puitteissa mahdollista. (Kuva AOP)

Tutkinnasta ei voida tiukkojen salassapitosäännösten takia kertoa tarkempia yksityiskohtia.

KUOLEMANTAPAUS Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on tiedottanut aiemmin henkirikoksesta, jonka uhrina oli alle kouluikäinen lapsi ja epäiltynä hänen äitinsä. Murhasta epäilty äiti siirrettiin sittemmin Vantaan vankilaan.

Teon tapahtuessa äiti ja lapsi olivat olleet asunnossa kaksin eikä tekoon liity muita osallisia. Epäilty on tunnustanut teon ja Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi hänet. Sekä epäilty että uhri ovat Iso-Britannian kansalaisia.

Mediatietojen mukaan tapauksen taustalla oli muun muassa avioero ja huoltajuuskiista. Epäilty on nyt menehtynyt vankilassa 6.2.2020.

– Kuolemansyyntutkinnasta ei voida tiukkojen salassapitosäännösten takia kertoa mitään tarkempia yksityiskohtia. Yleisesti tällä hetkellä voidaan todeta, että poliisi tutkii kuolemaan johtaneita olosuhteita, kertoo rikosylikomisario Petri Eronen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Kuolematapaus on nyt kuolemansyyntutkinnassa Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella, sillä vankila sijaitsee Vantaalla Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella.

Lue myös: Äiti surmasi alle kouluikäisen lapsen yksityisasunnossa – epäilty ja uhri ovat Iso-Britannian kansalaisia

Kommentoi Facebookissa