Poliisi etsii jalankulkijaan suojatiellä törmännyttä pientä punaista autoa – tuulilasi oli vaurioitunut

Poliisi pyytää liikenneonnettomuudessa olleen auton kuljettajaa ilmoittautumaan. (Kuvituskuva VNK)

Loukkaantunut jalankulkija oli lentänyt törmäyksen voimasta ajoneuvon konepellille.

LIIKENNETURVALLISUUS Vantaan Myyrmäessä tapahtui iltapäivällä 10.11.2022 henkilöauton ja jalankulkijan välinen liikenneonnettomuus. Onnettomuus tapahtui Korutiellä sijaitsevalla suojatiellä. Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen kello 18.23

– Todistajien kertoman mukaan Korutietä Myyrmäen suunnasta tullut pieni punainen vanhemman mallinen henkilöauto oli törmännyt suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan, kertoo ylikonstaapeli Tuomas Staffans.

Jalankulkija oli törmäyksen voimasta lentänyt ajoneuvon konepellille ja päätynyt siitä tuulilasin kautta muutaman metrin päähän katuun.

– Loukkaantunut jalankulkija kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Törmäyksen jälkeen henkilöauton kuljettaja oli noussut ulos autostaan, mutta hetken päästä palannut autoonsa ja jatkanut matkaansa Korutietä pitkin Malminkartanon suuntaan. Havaintojen mukaan ainakin auton tuulilasi oli vaurioitunut törmäyksessä.

Poliisi pyytää onnettomuudessa osallisena ollutta henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan Itä-Uudenmaan poliisille tapauksen selvittämistä varten. Poliisi on myös kiinnostunut kaikista onnettomuuteen liittyvistä tiedoista ja havainnoista ja niistä pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös: Mies hyppäsi konepellille, rikkoi tuulilasin ja repi kuljettajan ulos – sivullinen repi vuorostaan ryöstäjän ulos autosta

Kommentoi Facebookissa