Poliisi etsii Kiilopäällä UKK-puistossa kadonnutta henkilöä – naisella mukanaan hiihtämiseen tarvittavat varusteet

Poliisi etsi Urho Kekkosen kansallispuistoon eksynyttä retkeilijää.

Poliisi etsi Urho Kekkosen kansallispuistoon eksynyttä retkeilijää. (Kuvituskuva Fotolia)

Etsittävä on ollut puhelinyhteydessä viimeisen kerran lauantaina, jonka jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä.

ETSINTÄ Inarin poliisi etsii kadonneeksi henkilöksi ilmoitettua naista Kiilopäällä UKK-puistossa. Poliisi sai ilmoituksen kadonneesta henkilöstä 10.4.2022 ja maastoetsinnät puistossa käynnistettiin.

Viimeinen näköhavainto naisesta on tehty 8.4.2022. Kadonnut on ollut puhelinyhteydessä viimeisen kerran 9.4.2022, jonka jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä. Kadonnut on noin 60-vuotias kokenut hiihtäjä. Hänellä on mukanaan hiihtämiseen tarvittavat varusteet, makuupussi ja makuualusta sekä 30-40 litran reppu. Kadonneella on yllään tummat housut, vaalea takki ja punavalkoinen pipo. Mukana repussa on myös vaihtovaatteita.

Poliisi sai tiedon kadonneesta henkilöstä tämän ystävältä, jonka kanssa oli pidetty yhteyttä vaeltamisen suunnitellusta etenemisestä. Kun kadonnut ei saapunut suunniteltuun aikaan Kiilopäälle, teki ystävä ilmoituksen katoamisesta poliisille.
Poliisi on tehnyt etsintää yhdessä Lapin Pelastuslaitoksen ja Lapin rajavartioston kanssa, mutta huono sää on vaikeuttanut etsintöjä.

Poliisi pyytää viikonlopun aikana Ruijanpolun lähialueella liikkuneilta havaintoja yksin vaeltavasta naisesta. Mahdolliset kadonneeseen liittyvät havainnot tulee ilmoittaa poliisille soittamalla hätänumeroon 112.

  • EDIT 14.00: Tarkennettu poliisin antamilla lisätiedoilla

Lue myös: Isä löysi sukset metsästä, mutta poika oli hukassa – poliisikoira löysi kadonneen

Kommentoi Facebookissa