Poliisi jäi auton alle liikennevalvonnan yhteydessä – ”Auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta”

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä illalla ennen kello yhtätoista, kun auto törmäsi poliisiin.

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä illalla ennen kello yhtätoista, kun auto törmäsi poliisiin. (Kuvituskuva Fotolia)

Auton alle jäänyt poliisi loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisi jäi auton alle liikennevalvonnan yhteydessä Porvoossa perjantaina 13.9.2019 illalla ennen yhtätoista. Poliisipartio oli valvomassa liikennettä Mäntsäläntiellä, kun auto törmäsi poliisiin.

Auton alle jäänyt poliisi loukkaantui tilanteessa vakavasti, ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisi otti auton kuljettajan kiinni tapahtumapaikalla. Tapahtumia tutkii Helsingin poliisilaitos.

– Tutkinta on hyvin alkuvaiheessa. Tutkimme muun muassa tapahtumien tarkkaa kulkua. Tällä hetkellä nimikkeet ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vamman tuottamus, mutta ne voivat vielä muuttua, sanoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.

Kuljettajan ei epäillä olleen päihteiden vaikutuksen alaisena.

– Ilmoitustietojen perusteella auto on ajanut huomattavaa ylinopeutta ja ehtinyt jarruttaa vähän ennen törmäystä. Tässä vaiheessa ei vaikuta siltä, että poliisia olisi haluttu vahingoittaa tahallisesti.

Lue myös: Kuka räjäytti yöllä liikennevalvontakameran? – Poliisi pyytää vihjeitä vaikka nimettömänä

Kommentoi Facebookissa