Poliisi jatkaa murhasta epäillyn miehen etsimistä – nyt kaivataan tietoa mustasta Opel-henkilöautosta

Poliisilla on ollut tutkinnassa useampia tutkintalinjoja, joista osa on pystytty sulkemaan pois.

Poliisilla on ollut tutkinnassa useampia tutkintalinjoja, joista osa on pystytty sulkemaan pois. (Kuva AOP)

Auto on seissyt vieraspaikalla moottori pysäytettynä, mutta musiikkilaitteet päällä.

HENKIRIKOS Sisä-Suomen poliisi on jatkanut 28.1.2020 aamulla Tampereella tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Vasaratiellä tapahtuneen henkirikoksen uhri on asunnossa asunut keski-ikäinen mies.

Poliisilla on ollut tutkinnassa useampia tutkintalinjoja, joista osa on pystytty sulkemaan pois. Esitutkinnassa on myös edistytty. Poliisi pyytää kuitenkin edelleen havaintoja aiemmin kerrotusta nuoresta miehestä.

Tuntomerkit ovat nuorehko aikuinen mies, noin 175 cm pitkä, vartalo on hoikka tai normaali. Hänellä ei ole partaa. Miehellä on ollut pihassa ollessaan tumma pipo, jonka alareuna taitettu kaksikerroin. On mahdollista, että mies on poistunut ilman pipoa.

Jalassa on ollut ulkoiluhousun tyyppiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Takki on ollut mustavalkoinen ja siinä on mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella. Tekijä on loukkaantunut ja hän on vuotanut tai vuotaa verta. Hän saattaa olla vaarallinen.

Vihjeitä pyydetään myös Vasarakadun kiinteistön pysäköintialueen vieraspaikalla aamulla noin klo 08.00, ja vähän sen jälkeen pysäköitynä olleesta noin vuosimallia 2010 olevan ikäluokan mustasta Opel-merkkisestä henkilöautosta. Autoa on kuvattu niin sanotuksi hatch back -malliksi. Autossa oli takaluukussa hopeanvärinen tai krominen osa tai lista, ja takavalojen ympärillä hopeaa tai valkoista väriä. Auto on seissyt vieraspaikalla moottori pysäytettynä, mutta musiikkilaitteet päällä.

Vihjeet voi edelleen lähettää sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai soittaa numeroon 050 399 8024.

Lue myös: Poliisi etsii murhasta epäiltyä Tampereella – verisen miehen tuntomerkit julkaistiin

Kommentoi Facebookissa