Poliisi etsii murhasta epäiltyä Tampereella – verisen miehen tuntomerkit julkaistiin

Sisä-Suomen poliisi tutkii tänä aamuna tapahtunutta henkirikosta murhana.

Sisä-Suomen poliisi tutkii tänä aamuna tapahtunutta henkirikosta murhana. (Kuva AOP)

Tekijä on loukkaantunut ja hän saattaa olla vaarallinen.

HENKIRIKOS Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii tänä aamuna klo 06.00–07.13 välisenä aikana Vasaratiellä tapahtunutta henkirikosta murhana. Uhri on keski-ikäinen mies, joka on asunut asunnossa, josta hänet löydettiin.

Epäilty tekijä on poistunut paikalta maastoon ja noussut Leipakantielle. Jälki jatkuu Leipakantieltä lounaaseen kääntyvälle polulle ja siitä edelleen maastoon meluvallin päälle. Epäilty on noussut Turtolankadun sillalle ja ylittänyt Pyhäjärventien. Sillan ylitettyään epäilty on kääntynyt etelään Pyykkiojankadun suuntaan

Tuntomerkit ovat nuorehko aikuinen mies, noin 175 cm pitkä, vartalo on hoikka tai normaali. Hänellä ei ole partaa. Miehellä on ollut pihassa ollessaan tumma pipo, jonka alareuna taitettu kaksikerroin. On mahdollista, että mies on poistunut ilman pipoa.

Jalassa on ollut ulkoiluhousun tyyppiset housut ja mahdollisesti varrelliset kengät. Takki on ollut mustavalkoinen ja siinä on mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella. Tekijä on loukkaantunut ja hän on vuotanut tai vuotaa verta. Hän saattaa olla vaarallinen.

Poliisi pyytää yleisöltä apua ja vihjeet voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi. Lisäksi voi soittaa numeroon 050 399 8024

Lue myös: Poliisi vahvistaa turvapaikanhakijan surmanneen suomalaisen ex-naisystävänsä – ”Huhut tekotavasta ovat liioiteltuja”

Kommentoi Facebookissa