Poliisi kaipaa edelleen havaintoja kadonneesta Riitasta – poistui punaisella polkupyörällä

Kadonnut on poistunut asunnolta todennäköisesti punaisella naisten polkupyörällä.

Kadonnut on poistunut asunnolta todennäköisesti punaisella naisten polkupyörällä. (Kuvituskuva AOP ja Poliisi)

Katoamishetkellä hänellä on mahdollisesti ollut yllään punainen takki, mustat kengät ja farkut.

KADONNUT Oulun poliisi sai tiistaiaamuna 13.8. ilmoituksen Oulussa kadonneesta naisesta ja julkaisi hänen löytämisekseen kuvan Facebookissa. Nainen on edelleen kateissa. Poliisi kaipaa havaintoja hänen löytämisekseen.

Viimeisin havainto Riitta Kokkoniemestä on maanantailta 12.8. Tuirantiellä sijaitsevasta asunnosta. Hän on poistunut asunnolta todennäköisesti polkupyörällä, mutta suunnasta ei ole tietoa.

Tuntomerkkeinä valokuvasta poiketen Kokkoniemellä on tällä hetkellä tummat hiukset ja hän on noin 160 cm pitkä. Katoamishetkellä hänellä on mahdollisesti ollut yllään punainen takki, mustat kengät ja farkut. Punaisessa naistenpyörässä on musta istuin ja valkoinen kori.

Poliisi pyytää ilmoittamaan akuutit näköhavainnot kadonneesta hätänumeroon 112. Muut tapaukseen liittyvät havainnot ja vihjeet poliisin vihjenumeroon 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu(at)poliisi.fi.

  • EDIT 9.9.: Poliisille ilmoitettiin 31.8. vainajasta Oulun Hietasaaressa, maastossa lähellä meren rantaa. Vainaja on alustavasti tunnistettu Riitta Kokkoniemeksi ja läheltä löytyi myös Kokkoniemen käyttämä polkupyörä. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta, ja poliisi jatkaa asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Lue myös: Koko kylä etsi kadonnutta kahdeksanvuotiasta tyttöä – sukeltajat löysivät järvestä menehtyneenä

Kommentoi Facebookissa