Poliisi löysi 42-vuotiaan miehen kuolleena kotoaan – uhrin vammojen perusteella asiaa tutkitaan murhana

Kiinniotetut ovat tällä hetkellä pidätettyinä, mutta poliisi ei ole vielä jättänyt vangitsemisvaatimuksia.

Kiinniotetut ovat tällä hetkellä pidätettyinä, mutta poliisi ei ole vielä jättänyt vangitsemisvaatimuksia. (Kuva AOP)

Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä liittyen Sonkajärvellä tapahtuneeseen epäiltyyn henkirikokseen.

HENKIRIKOS Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikkoiltana Iisalmesta löytyneestä henkilöautosta. Asiassa ilmeni seikkoja, joiden johdosta poliisi alkoi selvittää auton omistajaa. Poliisi tavoitteli 42-vuotiasta sonkajärveläistä miestä, jonka käytössä auto oli ollut.

Poliisi löysi miehen menehtyneenä kotiosoitteestaan. Uhrin vammojen perusteella asiaa tutkitaan murhana, mutta poliisi ei halua vielä tässä vaiheessa kertoa tekotavasta mitään tämän tarkempaa. Uhriin oli kuitenkin käytetty voimakasta väkivaltaa.

Poliisi otti keskiviikon ja torstain välisenä yönä kiinni rikoksesta epäiltyinä Iisalmelaisia henkilöitä ja esittää vangittavaksi kolmea henkilöä epäiltynä murhasta ja törkeästä ryöstöstä. Esitutkinnassa on tullut lisäksi ilmi, että uhrin asunnolta on anastettu uhrille kuulunutta omaisuutta, minkä vuoksi heitä epäillään myös törkeästä ryöstöstä.

Vangittavaksi esitetyt ovat noin 30-vuotiaita iisalmelaisia, joista yksi on nainen. Asiaan liittyen on edelleen pidätettynä yksi iisalmelainen nainen. Hänen osaltaan mahdollinen vangitsemisvaatimus selviää myöhemmin.

  • EDIT 17.45: Päivitetty vangitsemisesitykset

Lue myös: Mies löi toista viidakkoveitsellä – poliisi etsii uhria, joka puolustautui isolla kivenmurikalla

Kommentoi Facebookissa