Poliisi otti kiinni rautatieasemalla tapahtuneesta naisen pahoinpitelystä epäillyn – uhri ei ole hengenvaarassa

Poliisi otti kiinni tuntomerkkejä vastaavan mieshenkilön aamupäivällä 15. syyskuuta Vantaalla.

Poliisi otti kiinni tuntomerkkejä vastaavan mieshenkilön aamupäivällä 15. syyskuuta Vantaalla. (Kuva AOP)

Poliisi kiittää yleisöä ja tiedotusvälineitä havainnoista, joilla oli ratkaiseva merkitys.

PAHOINPITELY Helsingin poliisi on edistynyt Helsingin päärautatieasemalla 12.9.2021 tapahtuneen naisen pahoinpitelyn tutkinnassa. Poliisi otti kiinni tuntomerkkejä vastaavan mieshenkilön aamupäivällä 15. syyskuuta Vantaalla.

Poliisi kiittää yleisöä ja tiedotusvälineitä havainnoista, joilla oli ratkaiseva merkitys epäillyn tavoittamisessa. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikoksesta epäillyn kuulusteluilla.

Rikoksen uhri sai tapauksen yhteydessä sairaalahoitoa vaativia vakavia vammoja, mutta hän ei ole hengenvaarassa.

– Rikosten yhteydessä tapahtuneiden vammojen laatu ja lopullinen vakavuus selviää usein vasta jatkotutkimuksissa. Fyysisten vammojen lisäksi rikoksen uhriksi joutuminen on usein myös henkisesti raskasta. Poliisi pyrkii varmistamaan tarvittavan tuen rikosten uhreille muun muassa tekemällä yhteistyötä Rikosuhripäivystyksen asiantuntijoiden kanssa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pertti Sovelius.

Rikosuhripäivystys palvelee numerossa 116 006. Päivystys tarjoaa rikoksen uhrille mahdollisuuden keskustella henkilön kanssa, joka ymmärtää, mitä rikoksen kohteeksi joutuminen voi merkitä. Soittaminen on maksutonta ja puhelimeen voi soittaa myös nimettömänä.

Lue myös: Poliisi etsii naista nyrkillä lyönyttä miestä – ratakiskoille kaatunut uhri sai vakavia vammoja

Kommentoi Facebookissa